Gezondheid

Russische landgenoten vierden de Dag van de Overwinning in de Ierse militair Museum

Feestelijke evenementen gewijd aan de Dag van de Overwinning werd gehouden in de Ierse militair Museum (IMWM) in de stad van Collon (County Meath). Dus, de vormgeving van de tentoonstelling ‘de Onsterfelijke regiment” in een eigen Ierse militair Museum hebben bijgedragen aan het enthousiasme van de eigenaar IMWM William Sullivan. Tot op heden uitgevoerd van de campagne actief ondersteund niet alleen de Russen, die traditioneel hun belangrijkste organisatoren, maar ook buitenlanders. Zoals gerapporteerd maandag naar de correspondent van TASS, de organisatoren – de vertegenwoordigers van de lokale cultureel-historisch centrum “MEbius” – de ceremonie werd bijgewoond school van de russische taal en cultuur “Matroesjka ‘ s” (Navan), russische landgenoten van de vele graafschappen van Ierland. “Het feit dat onze tentoonstelling ‘de Onsterfelijke regiment” in de kolommen blijft groeien, is de beste belichaming van de slogan “Niemand is vergeten en niets is vergeten,” – zei Kurbanov. “Dit is de enige in Ierland Museum de tentoonstelling gewijd aan de Sovjet-soldaten van de Tweede wereldoorlog [oorlog]. Museum in Collon werd een soort van centrum van attractie voor onze landgenoten in Ierland woont, vertelde de correspondent van TASS het hoofd van de “Mobius” Dina Kurbanov. DUBLIN, 14 mei. Naast het Museum de hele dag uitgevoerd militair-entertainment show, en een veld met de keuken te behandel iedereen met de soldaat ‘ s boekweit pap. /Offset. – Voordat we elkaar ontmoetten hier in juni vorig jaar op memorial Day op de verjaardag van de grote Patriottische oorlog”. Gisteren voegde de nieuw front-line foto ’s die het bracht de bezoekers komen uit de voormalige Sovjet-republieken, waarvan de opa’ s en grote grootvaders vochten in de grote Patriottische oorlog. Activiteiten in het kader van de “Onsterfelijke” regiment in 2018 werd gehouden van 5 tot en met 13 mei in meer dan 80 landen over de hele wereld. Vorig jaar, op de muren van dit Museum gewijd aan de Eerste en de Tweede wereldoorlog, werd geopend met een permanente tentoonstelling van de “Onsterfelijke” regiment, georganiseerd door de russische Diaspora in Ierland. Volgens voorlopige gegevens, dit jaar in stock “Onsterfelijk” regiment en aanverwante evenementen werden bijgewoond door meer dan 800 duizend mensen. Aan het einde van het officiĆ«le gedeelte en de ceremonie van het leggen van bloemen op de expositie hal van het Museum gehouden een feestelijk concert met medewerking van kinderen van verschillende scholen van de russische taal die dag wedstrijden. TASS Vladimir Zibrov/.