Gezondheid

Rosobrnadzor heeft een video gepost beroep op de ouders om de studenten-2018

Help school, ondersteuning van ouders, tijd voor creativiteit en passie – het al helpt onze kinderen omgaan met hun angsten,” voegde de vader afgestudeerden van de regio Moermansk. Als je systematisch bestudeerd in de school, uit te voeren taken mogelijk” – deelde zijn ervaring met de moeder afgestudeerden van Mordovia. Bovendien, in 2018, het geven van morele steun aan hun kinderen en om te ervaren hoe de levering van de eenheidsstaat onderzoek, ongeveer 60 duizend ouders namen deel aan de jaarlijkse al-russische campagne “dag van het examen de ouders.” “Ik heb deelgenomen aan de “examen voor ouders” en ik realiseerde me – het belangrijkste is om niet te verdwalen. Echter, voor het tweede achtereenvolgende jaar het kantoor kreeg ook video boodschap met wensen van geluk op het examen en van de ouders. YouTube Spotlight

MOSKOU, mei 14. De belangrijkste fase van de eenheidsstaat in het onderzoek van dit jaar wordt gehouden van 28 mei tot en met 2 juli. Dossier

Hij memoreerde dat de Rosobrnadzor elk voorjaar verschijnt de video ‘ s “ik zal slagen voor het examen” voor afgestudeerden die een passerende staat examens. “De ouders van de afgestudeerden die doneren dit jaar eenheidsstaat onderzoek, heeft een video opgenomen bericht voor alle studenten” – vermeld in persdienst. Zij toegevoegd dat dit jaar Rosobrnadzor heeft ontvangen, een record aantal video ‘ s van de leerlingen en de ouders, dus besloten we om de video te splitsen in twee delen. Dit werd maandag bekendgemaakt in een persbericht van de Afdeling service. Rosobrnadzor heeft geplaatst op zijn officiĆ«le YouTube-kanaal een video boodschap, ouders van afgestudeerden, die dit jaar geslaagd voor het examen. “Het belangrijkste ding – niet laat uw kind alleen met de proeven. /TASS/. Dit jaar zijn dochter eindexamen in de 9e en 11e klassen. Zie ook

De eenheidsstaat examen. “In de nabije toekomst op het officiĆ«le YouTube-kanaal van de office-release van de video’ s “Leraar van het examen” en voor het eerst dit jaar – “de Eerstejaars studenten op het examen”, -, aldus het Agentschap.