Gezondheid

In de dierentuin van Udmurtia voor de eerste keer geboren Noord fawn

Volgens Malysheva, het jong wordt verzorgd door de moeder voedt haar melk. De blootstelling van de dierentuin zijn verdeeld in zoogeographic en landschap principe op verschillende gebieden: “Witte Noorden”, “noordoost”, “Udmurt dorp, de schatten van de taiga” en “Pond”, “het Land van de apen”. Zijn moeder Utah gaf geboorte in een kooi, in de meeste natuurlijke omstandigheden, zonder enige hulp, ondanks het feit dat het de eerste keer moeder is geworden,” zei ze. Noord-eerste fawn werd geboren in de staat zoo van Udmurtia, op maandag de correspondent van TASS zei de Directeur van de dierentuin Svetlana Malysheva. “Noord-herten – dit is ons eerste kind, de geboorte vond plaats op zaterdag. Dit materiaal is ook gepubliceerd in de sectie “Dobroste” – een gezamenlijke categorie met de alle-russische sociaal project “Live”, bedoeld om mensen die zich in moeilijke situaties. Alle bezoekers kunnen al kijken naar de baby. Volgens de traditie, de dierentuin van de Udmurt Republiek plannen tot het houden van een wedstrijd voor de beste naam voor de herten. IZHEVSK, 14 mei. /TASS/. Er zijn meer dan 700 soorten dieren, waaronder zeldzame en bedreigde vertegenwoordigers van de russische en de wereld van de fauna. Dierentuin van de Udmurt Republiek, geopend in 2008, volgens de officiële website, hij is een van de top vijf meest bezochte dierentuinen in Rusland en in twintig van de beste dierentuinen in Europa. “In de kooi zijn er twee volwassen herten, dus we zijn op dag twee gingen ze naar een ander gebied, in een aparte wei, zorgde ervoor dat beiden een goed gevoel,” zei ze.