Gezondheid

China lanceerde de bouw van ‘ s werelds eerste anti-ruis-tunnel voor de hsl

De tunnel lengte van ongeveer 2 km is een barrière is geïnstalleerd op een van de trajecten Jiangmen-Maoming. Volgens vertegenwoordigers van de vennootschap de China Railway Group Guangzhou de uitvoering van het project “de vermindering van trillingen, minder geluid en het voorkomen van vervuiling van het verkeer” is een “cruciaal” is voor een gezond leven in de buurt van vogels en dieren. In het Zuiden van China in de provincie Guangdong is de bouw van de ‘ s werelds eerste geluiddichte tunnel, ontworpen voor high-speed treinen. TASS), die vaak in een natuurlijke omgeving is de thuisbasis van meer dan 30 duizend van reigers en andere vogels. De bijzondere bekendheid van deze plaats in China heeft geleid tot de regels van de dichter BA Jin, die een bezoek aan het reservaat in 1933 en schreef het gedicht “Vogel van het Paradijs”. Tegen 2025, volgens een prognose van China railway Corporation (CRC), de totale lengte van de Spoorwegen in China moet bereiken 175 duizend kilometer, en de HSR – 38 duizend. De publicatie wordt opgemerkt dat de “ontwikkeling van een volledig gesloten ontwerp, uitgerust met de technologie van sound” is een unieke en is ‘de wereld’ s eerste spoorlijn voor hoge-snelheidstreinen”. Volgens de ontwikkelaars, de tunnel is nog onder constructie, maar zal naar verwachting binnenkort worden gelanceerd. Park van meer dan 400 duizend vierkante meter bedekt met kreupelhout van Banyan bomen (ficus, kunnen groeien in een groot gebied en vormen een systeem van luchtwortels – ca. Volgens de publicatie, de aanleg van de weg heeft gekost de provincie van 187 miljoen yuan ($29,5 miljoen). Zoals gemeld op maandag, de krant Global Times, de bestemming van het gebouw was de bescherming van de harde geluiden van de bewoners van het nabijgelegen natuurgebied. Opgemerkt wordt dat op 800 meter van het treinstation is een van de trekpleisters in de buurt – natuurgebied “de Vogel van het Paradijs”. In 2018 is het de bedoeling om te bouwen van 4 duizend kilometer van nieuwe spoorlijnen, 3.5 duizend van die hoge-snelheid. /TASS/. Aan het eind van 2017 de totale lengte van de Spoorwegen in China heeft bereikt 127 duizend km Met 25 duizend km van de hoge-snelheidstrein. © EPA/WU HONG

BEIJING, 14 mei.