Entertainment

Mashkovtsev: “Soyuzmultfilm” in gesprekken met buitenlandse studio ‘ s

Het is een lang proces van selectie van mogelijke partners totdat je iemand vinden met wie je zal ontmoeten in een visie op de wereld in beeld” – concludeerde het Bureau gesprekspartner. “Soyuzmultfilm” ik zou graag in te voeren in verschillende modi van sprodyussirovannyj, dit doen we met andere russische studio ‘s, en stellen graag de samenwerking met buitenlandse studio’ s, ook als de ontwikkeling van “Soyuzmultfilm” het zou een goede basis,” zei Mashkovtsev. /TASS/. MOSKOU, op 28 oktober. Het interfereert met de irrationele, de individualiteit van het project – het project moet worden voor alle partijen de handen, alle benaderd vanuit het oogpunt van gedeelde waarden. “Soyuzmultfilm” in gesprekken over samenwerking met buitenlandse studio ‘ s, dit was in een interview met TASS zei op zaterdag de Directeur van het Atelier van Boris Mashkovtsev. “De onderhandelingen zijn aan de gang, maar de dingen neem de tijd, ze kunnen worden uitgevoerd lang genoeg totdat we een gemeenschappelijke basis vinden.