Entertainment

Libanon heeft een nieuwe prijs op het gebied van kunst en literatuur

© Foto AP/Hassan Ammar

BEIROET, 29 oktober. Het thema van de werken van de kunstenaar – de klimaatverandering, de ruimte en de stedelijke ruimte style concept van de nieuwe stedelijkheid. Ghosn LD award in het veld van de hedendaagse kunst. Veroveraar van de mount Everest, de Noord-en zuidpool, een dappere Navigator gemaakt van de comic book-serie “Max de Max” geïnspireerd door de avonturen die je meemaakt. Het aantal jonge mode-ontwerpers die bekend zijn in Libanon, zal worden aangegeven Roni Helu – afgestudeerde mode-ontwerpers in de Creatieve Ruimte in Beiroet. Onder degenen die zullen worden gemarkeerd Daily Star meldt een groep van jonge kunstenaars in de leeftijd van 8-12 jaar, die gepubliceerd hun verhalen in de kinderen van de collectie in Beiroet, gepubliceerd in de arabische taal. TASS Dmitry Zelenin/. Het moeilijkste was de selectie van de genomineerden voor de award in de literatuur. Sensatie wordt de toekenning van een prijs bekend Libanese reiziger Maxim Chailly. Hij toonde hun outfits van afgelopen jaar in Dubai bij Fashion Forward en bereidt zich voor om opnieuw een succes. Jonge talenten van kunstenaars, muzikanten, schrijvers, dichters, kunstenaars, ontwerpers woon in Libanon en de naburige Arabische landen, in staat zal zijn om in aanmerking te komen voor de award “ward”, die werd opgericht in Beiroet door een groep van filantropen. “We zijn ontworpen om de toppen te veroveren, om de doelen te bereiken, en iedereen heeft zijn eigen Everest,” schrijft de Libanese wie veracht de “rustige en gewaardeerd leven.” Deze woorden worden het motto van de prijsuitreiking in het hotel “het Paleis”. Zijn nieuwe collectie genaamd “Reis naar het feminisme”. Eerder, Shia heeft reeds gepubliceerd over de bestseller “Ongelooflijke dromen: vanaf de top naar de top.” De auteur meent dat “iedereen moet op een dag naar mezelf”. Het project Kassab veroordeelt scheuring en scheiding, waargenomen in de moderne wereld als gevolg van conflicten en ondoordachte politieke beslissingen, in het bijzonder, aan de zijde van de AMERIKAANSE regering. /Offset. Meester in het creëren van computer landschap Matte-Painting Rania Ghosn LD deel aan de prestigieuze Biënnale van Venetië – een van ‘ s werelds meest beroemde architectonische forum, Ze tentoongesteld in de musea van Seoul, Beijing, Lissabon, Oslo en Sharjah. Zoals gerapporteerd door de Daily Star krant, de eerste onder de 26 winnaars die de toekenning van de prijs op een ceremonie in het hotel “Paleis” Op 10 Nov, kunst fotograaf Maria Kassab, die bereid is een serie werken over het thema “de muur van het gebouw”.