Entertainment

In St. Petersburg zal plaatsvinden van de ceremonie van de toekenning van de nationale prijs van de Opera “Eugene Onegin”

TASS Oleg Serdobol/. Velen van hen hele leven aan het perfectioneren van hun vaardigheden en het verlies van een beroep voor een of andere reden, geconfronteerd met de noodzaak om een nieuw leven te beginnen. De nationale Opera award “Onegin” voor de tweede keer zal worden uitgereikt in Sint-Petersburg. “De zangers vertegenwoordigers van een zeer kwetsbaar beroep, die is onderworpen aan tal van tests. De eerste prijs is ingesteld, heeft de hoogst mogelijke bar voor de selectie van nieuwe kunstenaars, en ik wens de organisatoren de weg te gaan in de toekomst” – commentaar-lid van de jury, artistiek Directeur van de Academie voor jonge zangers van het Mariinsky theater, people ‘ s artist van Rusland Larisa Gergieva. Speciale lot – portret met een handtekening en een gift-pack van stations – gaven de organisatoren van de actie Opera zangeres Anna Netrebko. In het eerste jaar het brengt genomineerden van 25 Opera huizen van Krasnoyarsk, Yekaterinburg, Moskou, Ufa en Sint-Petersburg. Prijs zal worden toegekend in de categorieën Grand Prix “Onegin”, “Debuut” (vrouwelijke en mannelijke), “Diva”, “stage Master”, “acteur”, “Legende”, “”, “Theater”, “Evenementen”, “Musical”, “de Ziel van de Opera.”

In aanvulling op de gala-concert in de nationale awards uitgeroepen tot master-classes, ronde tafels en charity event ter ondersteuning van de zangers die in een moeilijke situatie. “Mijn prijs “Onegin” in één overzicht de belangrijkste taak – te verhogen van een galaxy van jonge zangers en zangeressen, een goede professionals. /Offset. SAINT PETERSBURG, 29 oktober. De ceremonie zal worden gehouden op zondag op het podium van Alexandrinsky theater, vertelde TASS in het organiserend Comité van het evenement. Haar leden zijn de sterren van de wereld van de Opera, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de politiek, de cultuur. Het is ons doel om hen te ondersteunen, hen te helpen terug te keren naar het beroep of om te beginnen een nieuw leven,” zei mede-oprichter en lid van de Raad van Bestuur award Liefde Glazkov. Award “Onegin” werd vorig jaar op initiatief van de Directeur, geëerd kunstenaar van Rusland Igor Tarasov en de Voorzitter van de people ‘ s artist van Rusland Sergei Leiferkus.