Entertainment

In de Dagen van de russische cinema in India zal als gastheer van een film première van Alexey Rybnikov “de Geest van Sonora”

Dit jaar wordt het festival georganiseerd in drie steden: new Delhi, Mumbai en Panaji (Goa). TASS Evgenie Pahomov/. Alexey Rybnikov

© Vladimir Smirnov/TASS

NEW DELHI, 29 Okt. Hun projecten in het programma van de dagen van de russische cinema in India zal aanwezig Valery Todorovsky, Alexei Rybnikov, Olesja Sudzilovskaya, Egor Koreshkov, Inga obadina, Anfisa Zwart en de andere sterren van de russische cinema. De film zal het drama “de Grote” zal de film van Regisseur Valerij Todorovsky. Toen de russische marathon zal gaan naar de hoofdstad van Goa – Panaji, waar het wedstrijd-programma van de 48e Indian international film festival zal deelnemen aan de “Afkeer” van Andrei Zvyagintsev, en in het wedstrijd-programma zal worden weergegeven tape “Brand!” Kirill Pletnev, “Gijzelaars” Rezo Gigineishvili en de “Dichtheid” van Cantemir Balagova. Het festival zal doorgaan in Mumbai. Ook de ceremonie zal de oudste zoon van Raj Kapoor, acteur, Regisseur en producent Randhir Kapoor. Zoals gemeld TASS, de Algemene producent van de Dagen van de russische cinema in India Maria Lemesheva, dit wordt de derde internationale festival “Dagen van de russische film” in India, het zal gehouden worden in het jaar van de 70e verjaardag van de oprichting van de diplomatieke betrekkingen tussen Moskou en new Delhi. Het verhaal van Vronsky” Karen Shakhnazarov, de animatiefilm “Urfin jus en zijn houten soldaatjes” door Vladimir Toropchin en Fedor Dmitriev, “eerste Keer” van Dmitry Kiselyov en “het Leven vooruit” door Karen Oganesyan. “India zal de wereldpremière van mijn regiedebuut film “de Geest van Sonora”. Ik hoop dat mijn eerste film zal een beroep op de Indiase kijkers, want muziek is de taal die verenigt volkeren. De ceremonie wordt bijgewoond door de Minister van cultuur Vladimir Medinsky en de russische Ambassadeur in India, Nikolai Kudashev, bekende vertegenwoordigers van de russische cinema,” zei Lemesheva. “Ik ben nog nooit in deze wonderbaarlijke en mysterieuze land, maar net als veel mensen in Rusland zijn bekend met de Indiase cinema. In het werk op de tape werd bijgewoond door russische kunstenaars, een van de hoofdrollen werd uitgevoerd door een ballerina van het Bolsjoi theater Kseniya Ryabinkina, die een speciale gast van de avond. Dit werd gemeld TASS de Regisseur van de film. Rock Opera – een uiterst zeldzaam verschijnsel in de hedendaagse russische cinema, en de belangrijkste is het feit dat voor te leggen dat ik het kan doen in India is een land waar de liedjes zijn een integraal onderdeel van elke film,” zei Rybnikov aan de telefoon vanuit Moskou. “De opening van het forum zal worden gehouden van 10 November op de prestigieuze cinema complex “Siri Fort auditorium” in new Delhi. /Offset. Het zal u tonen de foto ’s gepresenteerd in de Indiase hoofdstad, en het historische drama’ Anna Karenina. De russische film marathon in India

De ceremonie in new Delhi zal beginnen met een theatrale productie gewijd aan de beroemde Indiase acteur en Regisseur Raj Kapoor en zijn film van 1970 “is de Joker” (“Mijn naam is Clown”). Het filmfestival van Rusland in India werd georganiseerd door het productiehuis “Cinemarec”, ondersteund door het Ministerie van cultuur van Rusland, Unie van filmmakers van de russische Federatie en de russische Ambassade in India. Het laatste gevecht” Anton Fedotov en andere tapes van 2017. Naast filmvertoningen, het forum zal ontmoeten acteurs en Regisseurs met het publiek, zal worden gehouden op conferenties en professionele discussies. Wereld premiere van de film “de Geest van Sonora”, die werd geregisseerd door de bekende russische componist en Directeur van het people ‘ s artist van Rusland Alexey Rybnikov zal worden gehouden tijdens de Dagen van de russische cinema in India, die zal worden gehouden van 10 tot en met 28 November in new Delhi, Mumbai en Goa. Benieuwd naar de ontmoeting met India en nodigde de Indiase publiek naar de Dagen van de russische cinema” – voegde hij eraan toe. Dan, op 11 en 12 November, de Delhi publiek ziet de wereld premiere van “de Geest van Sonora” van Alexey Rybnikov, en ook “de Zwaartekracht” door Fyodor Bondarchuk, “Yana+Janko” Natalia Merkulova, “Keuken.