Entertainment

In afwachting van het Museum presenteert een honderdtal bustes van Lenin uit een particuliere collectie

Nikolai Pankrat werd de eerste buitenlandse burger die deze prijs. De sfeer van de Sovjet-tijd ook geslaagd jubileum medailles, badges, onderscheidingen, vlaggen, vaandels, wimpels, diploma ‘ s, symboliek van kinderen en jongeren publieke organisaties. Voor sommigen is het de herinneringen van hun jeugd, vol met energie en enthousiasme. In zijn hart

In de Vitebsk de lokale overlevering Museum presenteert over duizend punten gegeven voor de tentoonstelling door een particuliere verzamelaar van Polotsk Nikolai Pankrat die hun huis in een privé-Museum “de Zin van het leven.” “Dit [vertoont] is genoeg om een idee te krijgen van zijn unieke Museum waar de tentoonstelling is een eerbetoon aan de geschiedenis van het Land van de Raden, de mensen die leefden in die tijd, de oudere generatie, voor wie de Sovjet-Unie was, is en blijft het Vaderland”, -, aldus de organisatoren van de tentoonstelling in Vitebsk. De tentoonstelling, genaamd “de tijd van Lenin”, Pankrat eerst gevormd op de 90e verjaardag van de oktober-revolutie. TASS Yury Shamshur/. Meer dan duizend items met betrekking tot de Sovjet-periode en over het leven van staatslieden van de tijd, kan worden gezien op de tentoonstelling in Vitebsk regionale lokale overlevering Museum. Hij lijkt in veel verschillende variaties. De tentoonstelling is gepland om de 100ste verjaardag van de oktober-revolutie, het bestaat uit items verzameld door particuliere verzamelaar van Polotsk Nikolai Pankrat. Herhaaldelijk de verzamelaar aangeboden om te verkopen van het Museum naar andere landen. Voor deze Pankrat beloofde het grote geld, maar terwijl hij verwierp deze verleidelijke aanbiedingen. © Yuri Belinsky/TACC

MINSK, 28 oktober. Hier en de jonge Vladimir Oeljanov, naast Oeljanov-schooljongen, dan het bekende beeld van Lenin leider van de oktoberrevolutie. Tijdens het bestaan van een eigen Museum, dat de toegang gratis is, werd bezocht door ongeveer 15 duizend mensen uit bijna 60 landen. “Een samenleving zonder verleden is als een mens zonder een schaduw”, leest een poster op de deur van het Museum staat bekend om haar hobby van de bewoner van Polotsk. Voor de derde – licht nostalgische naar een tijd die nooit meer terug. Deep impact
Speciale project TASS op de honderdste verjaardag van de februari en oktober revoluties

De tentoonstelling ook bustes van Karl Marx, Friedrich Engels, Nadezjda Kroepskaja, dichters en schrijvers van het revolutionaire tijdperk, Vladimir Majakovski, Maxim Gorki, Nikolai Ostrovskij. Polotsk voor meer dan 20 jaar in het verzamelen van de voorwerpen die te maken hebben met het Sovjet-tijdperk. Voor anderen, het herdenken van de ideeën en de rol van leiders. Na een bezoek van een russische delegatie een eigen Museum in Polotsk zijn Schepper was uitgenodigd om een stad van Orekhovo-Zuyevo, stichtte de dynastie van Industriëlen en filantropen Morozov. Hier Polotsk verzamelaar werd onderscheiden met de ere-teken genoemd naar Savva Morozov. SPECIALE

1917. “Kunt u het evalueren van het afgelopen decennium, maar om een einde te maken aan zijn verleden is onmogelijk. “Je moet focussen lijkt tegenstrijdig tijdperk, waarin iedereen ervaart het anders. Ik wil weg uit dit geheugen aan hun kinderen, kleinkinderen, Polotsk,” zei Nikolai Pankrat. En voor de jongeren zijn items uit het verre verleden, waarin hield en hen grootouders, liefdevol herinneringen over de Sovjet-tijden,” schreef Vitebsk journalist Tamara Filimonova, delen hun indrukken over de tentoonstelling. De tentoonstelling omvat zo ‘ n honderd verschillende sculpturen van kleine vormen, meestal bustes van Lenin. Bezoekers van het Museum kunnen zien zulke zeldzaamheden als de muur een kalender in 1917, de Komsomol ticket van 1944, een gipsen borstbeeld van Vladimir Lenin 1928. In de collectie van ongeveer 50 duizend items, bustes van Lenin over 700. /Offset.