Entertainment

Het muzikale theater van Stanislavski en Nemirovitsj-Dantsjenko presenteren hun kinderen koor

“De betrokkenheid van de kinderen gevraagd “Carmen”, “La Boheme”, “de Notenkraker”, “het Sprookje van Tsaar Saltan”, “Tosca”, -, aldus het Agentschap gesprekspartner. MOSKOU, 29 oktober. “In februari 2004, twee dozijn bezorgde ouders led twee dozijn high-spirited en veel minder angstige kinderen luisteren, zei Gorbunov. 6 mei 2006 in de Hal. Ze zei dat vandaag kunstenaars kinderkoor muziektheater 80 kinderen, 20 – jongere groep, 60 hoofd, de senior medewerkers. De Moskou academisch muziektheater van een naam van Stanislavski en Nemirovitsj-Dantsjenko (MAMT) zal aanwezig zijn op zondag voor het publiek zijn het kinderkoor, het eerste grote concert zal worden gehouden in de grote zaal. Stanislavski en Nemirovitsj-Dantsjenko vele jaren gedroomd van het bezitten van mijn eigen kinderen koor. “De kinderen koor uit de Opera “Carmen” opent het concert van vanavond,” zei Gorbunova. TASS Olga Svistunova/. In het concert zondag 29 oktober, samen met het kinderkoor van het theater zal worden van haar afgestudeerden, en als solisten van de Opera troupe, gesloten, wordt de druk op attache van MAMT. – De gewenste werkelijkheid geworden, en de stem van kinderen begon te bellen in de klaslokalen en in de gangen is nog niet open na de reconstructie van het theater”. Deze dag werd de verjaardag van de kinderen van het koor zijn eerste deelname in de prestaties, zij het niet op een eigen podium. Tsjaikovski ‘ s Opera troupe muziektheater gepresenteerd in een concertante uitvoering van de Opera “Carmen” in het frans. Ze zei dat de plannen van het kinderkoor van het theater voorzien van de lessen in het koor, de klas, de lessen plastic, lessen met het Bestuur, en, natuurlijk, de repetities. “Al deze activiteiten voor de kinderen zijn vrij,” – zei Gorbunov. Over TASS meldde de druk op attache van MOUT Irina Gorbunova. /Offset. En al snel gastheer van de eerste voorstelling, bleef de druk op attache van MAMT. Volgens haar het Musical theater.