Entertainment

De Majakovski theater merken 95ste verjaardag

Vandaag het Theater. Hij gaf toe dat het theater is in zijn leven. “Dat is wanneer vieren we 100 jaar, dan kunnen we het idee van een feest voor de hele wereld. Een andere dubbele held van de dag werd een people ‘ s artist van Rusland Igor Kostolevsky. Moskou academisch theater vernoemd naar Vladimir Majakovski zei op zondag het 95-jarig bestaan. “Mijn lieve! “Sketch” voor hun

“Het festival zal worden gehouden in een gesloten formaat, zonder het publiek,” zei ze, toe te voegen dat het “intieme thuis feest, dat traditioneel op het samenbrengen van alle diensten van het theater”. “In de Majakovski Theater was beroemd om zijn acteurs, zei ze. Volgens Nemolyaeva, ze was 22 jaar oud. “Bent u echt blij met mensen die: acteurs, Regisseurs, make-up artiesten, lichtontwerpers, kostuumontwerpers, iedereen die komt elke dag in dit prachtige Theater-het Huis aan Bolsjaja Nikitskaya street”, – de verklaring leest. Proficiat Aan De “Mayakovskaya”

Gefeliciteerd met de gelegenheid van de 95e verjaardag van het Theater van Majakovski heeft geschreven voor de medewerkers van de Voorzitter van de Unie van theatrale figuren (STD) van de russische Federatie, de people ‘ s artist van Rusland, Alexander Kalyagin. Van Israël, hij feliciteerde de artistiek Directeur van het theater “Gesher”, Yevgeny Arye. Sindsdien, dat is waar, “Mayakovskaya”, heb ik gewerkt in verschillende hydroco en wanneer Andrew Honchariv, en Sergei Artsibashev. Een verrassing voor de verjaardag

“Het zal echt een verrassing dat we verwachten met veel ongeduld,” bevestigde in een interview met TASS people ‘ s artist van Rusland Svetlana Nemolyaeva. “Onze relatie begon toen we aan het doen waren de play “Rosencrantz en Guildenstern zijn dood”, die ging over een scène van het Theater van Majakovski en begon het creatieve leven van het Theater “Gesher” – herinnerd Arya en, verwijzend naar de “makutam,” zei hij, “U hebt vijf jaar naar honderd, ik zou willen dat dit “vijf jaar” werd prachtig in alle opzichten.” – Gewerkt hebben of werken in de grote mensen, grote partners met wie interessant en betrouwbaar te gaan op het podium. “We hebben een zogenaamde interne “bijeenkomsten” – zei Vartanova. Hij is een getalenteerde, interessant, goed opgeleide man. Wensen “Mayakovka” was uitgedrukt, in het bijzonder, de artistiek Directeur van het Theater aan de Malaja Bronnaja, Sergey Golomazov, beroemde acteurs, mensen van de kunstenaars van Rusland Svetlana ellende, Tatiana Vasilyeva, Emmanuel Vitorgan. “De hele gemeenschap voor theater in het land feliciteert de Majakovski Theater gelukkige verjaardag”, leest de Voorzitter het adres van SOA. – Ik kwam om mee te spelen in de schets van de jongen te zien in de toenmalige artistiek Directeur van het Theater van Majakovski Nicolaas Okhlopkova. Volgens haar, de Majakovski Theater in alle tijden werd geleid door grote kunstenaars. “Ik waardeer Mindaugas. Deze dag voor de toeschouwers zal te zien zijn de prestaties van “de Nacht”, georganiseerd door de kunstenaar en geregisseerd door Veleganovi op de spelen van Martin. Nu, Nicolaas de jongen in het gezelschap niet te nemen, en nam mij”. Nu de artistiek Directeur van het theater is Mindaugas Karbauskis, winnaar van de hoogste theatrale awards van Rusland. “Nu ons theater wordt geleid door Mindaugas Karbauskis, een zeer getalenteerde Regisseur die heeft al toonden verschillende goed speelt,” zei Anisimov, die wilden hun theater te blijven zorgvuldig behoud van de tradities van de russische psychologische theater, organisch ze te combineren met de trends van world art. Wil jubilea

De vriendelijkste woorden tot de eigen theater zei in een interview met TASS de vertegenwoordiger van de oudere generatie “Mayakovka”, people ‘ s artist van Rusland Galina Anisimova. Als Director is hij een aanhanger van de russische klassiekers, kunnen onthullen van de auteur”, zei de kunstenaar, eraan Herinnerend dat speelt in een aantal voorstellingen Karbauskis en doet het met veel plezier. “Ik heb het theater heel toevallig, – zei de actrice. /Offset. “Wanneer in Moskou, Peter brook bracht zijn “hamlet” met de grote Britse acteur Paul Scofield, ik was gelukkig genoeg om te spelen de rol van Ophelia in de beroemde Anglo-russische toon,” herinnerde de actrice. Blij dat we nog steeds intelligente sfeer en dankzij onze jonge artistiek Directeur, de getalenteerde Regisseur Mindaugas Karbauskis de Majakovski Theater in geslaagd om te komen tot een nieuwe fase, die onmiddellijk gewaardeerd door de kijker.” “Ik wens ons allen gezondheid, creatieve vreugde en de volheid van het leven verder op de weg,” zei de acteur. En terwijl de amerikaanse 95, dus we sparen voor “ronde” datum” – zei het Agentschap gesprekspartner. Hij is 45 jaar in de Majakovski Theater, wordt ter gelegenheid van de 95e verjaardag. “Ik kwam naar het Theater Majakovski 65 jaar geleden,” – zei Anisimov. “We woonden samen 51 jaar en 4 maanden,” zei Nemolyaeva, toe te voegen dat hij deelt nu de dressing met haar kleindochter Pauline (dochter van zoon Lazarev Nemolyaeva en Alexander Lazarev, Jr). Majakovski – een van de leiders van het theater beweging in het land, en vandaag de kroniek van theater schrift getalenteerde, helder, mooi, alle favoriete artiesten.”

Veel van degenen die op een of andere manier verbonden zijn met de Majakovski Theater, feliciteerde de beroemde orkest-jarig bestaan. MOSKOU, 29 oktober. Vandaag de dag, het gezelschap wordt gepresenteerd door zulke opmerkelijke meesters als Svetlana Nemolyaeva, Igor Kostolevsky, Michail Filippov, Evgenia Simonova, Galina Anisimova, Olga Prokofiev, Anatoly lobotsky, Anna Ardova, Tatiana Orlova, Ljoebov Rudenko en vele anderen.” “In de eerste plaats zij bereiden zich voor op de feestelijke “sketch”, die zal worden een verjaardag verrassing voor de 95ste verjaardag van het theater,” – zei de pers attache van “Mayakovka”. Een van de helderste afleveringen van zijn handelen lot genoemd, ze nam deel aan de spelen “hamlet” opgevoerd door Nicholas Okhlopkova, waarin ze speelde Ophelia. Volgens haar berekeningen, serveert ze in Majakovski Theater voor de 58 jaar. En hoe geweldig dat de jonge generatie theatermakers blijft de traditie gevestigde, door uw grote voorgangers. Ze herinnerde zich dat precies 95 jaar geleden – op 29 Okt 1922 – een Theater van de Revolutie (nu de Majakovski Theater) presenteerde haar eerste optreden. Ik hou van jullie allemaal, zei Kaliagin. En, ondanks de wisselvalligheden van overvallen kunstenaars die vol vertrouwen in het bezit van de hoogte die werd gegeven aan de acteurs en Regisseurs van de oudere generatie. “Ik zelf vind dat moeilijk te geloven, maar waar – ik ben werkzaam in de Majakovski Theater 45 jaar, bevestigd aan TASS acteur. Nu “Mayakovka” onder leiding van Mindaugas Karbauskis. Deze datum wordt beschouwd als de geboortedag van het Theater. “Vaak heb ik gelukkig geweest in het theater, – zei Kostolevsky. Al 95 jaar de Majakovski Theater werd geleid door een dergelijke grote meesters als Vsevolod Meyerhold, Nikolai Okhlopkov, Andrei Gontsjarov. “Mayakovka” aangesloten en persoonlijke leven Nemolyaeva: haar man was een beroemde kunstenaar van het theater Alexander Lazarev. TASS Olga Svistunova/. Om deze reden is in het beroemde gebouw van rode baksteen op Bolsjaja Nikitskaya straat spelen “parodie”, opgesteld door de jonge kunstenaars van het theater, vertelde TASS druk op attache van “Mayakovka” Olesja Vartanova. “Hij is ook bereid verjaardag “sketch” met de jonge kunstenaars van het theater”, – de hoogte van de druk op attache van “Mayakovka”. “De Majakovski theater is mijn geluk, mijn leven, en op de verjaardag ik wens ons theater heeft altijd al een talent Bestuur en getalenteerde gezelschap”, concludeerde de actrice. Toevallig ook de verjaardag van de Majakovski Theater viel samen met de creatieve verjaardag van een beroemde actrice.