Entertainment

Chinese film won op het film festival “Golden tower” in Ingoesjië

Militaire vinden een aantal zijn overleden aan de ziekte. “Na het zien van deze foto, ik zag dat het na een tijdje Hollywood zou niets te doen. Op een speciale bewerking te sturen NKVD-officier Vladimir Andreyev, die samen met een jonge dokter Olga Maritsa 72 uur om te stoppen met de verspreiding van het virus. Als onderdeel van de concurrerende show, het publiek van de regio op de vijf sites gekeken voor drie dagen voorgelegd aan het festival films uit Rusland, Abchazië, Hongarije, Armenië, Duitsland, Kirgizië, Kazachstan, China, Tajikistan, Thailand, Turkije en Frankrijk. Grand Prix van het verleden, een leven lang leren International film festival “Gouden toren”, die plaats vond in November 2016 in Nazran, was het beeld van Alexander Amirov “Teli en Toli”. Deze film kreeg de speciale prijs van de kop van Ingoesjië. De overwinning in de overige nominaties

De Commissie heeft bekroond met de prijs “beste actrice” turkse actrice Jale Arykan voor zijn werk in de film “Steen”, geregisseerd door Orhan Aksika (Turkije), en van de prijs “de Gouden toren” in de nominatie Voor beste acteur” werd toegekend aan de russische acteur Kirill Pletnev voor zijn rol in de film van Alexander Kasatkin “Drie dagen tot in de lente.” Deze film won de prijs voor “Beste Regie”. Deze opname in Noord-Ossetië romantiek van vriendschap kreeg de belangrijkste prijs van het festival – het beeldje “de Gouden toren”, en de winnaar in de voordracht “de documentaire” werd de film Vyacheslav gulueva “dubbelportret”, die vertelt over het leven van twee vrouwen Berlant Kesaevoy en liefde Krzanowski. De foto “Lenfilm” vertelt over de gebeurtenissen die plaatsvinden in februari 1942 in de eerste winter van de belegering van Leningrad – mensen sterven van bevriezing en honger, maar de stad kijkt uit op een nog groter gevaar: in het lab met een dodelijk virus, is er een explosie plaatsvindt. MAGAS, op 28 oktober. De Grand Prix eindigde in Ingoesjië, lV International film festival “Gouden toren” werd toegekend aan de Chinese Regisseur Ning Hazzan “Dappere soldaten”, zegt de feestelijke afsluiting ceremonie, de correspondent van TASS. 111 het festival, de deelnemers en de Grand Prix. In het festival als jury-leden en ere-gasten namen deel Directeur Elvira Lavrentyev, Vice-Voorzitter van de Unie van de filmmakers van Rusland, people ’s artist Klim Lavrentiev, de Sovjet-unie en wit-russisch theater en film acteur, film Directeur, de people’ s artist van rusland wit-rusland Vladimir Gostyukhin, kunstenaars Timofey Fyodorov, Anastasia Makeeva, Yuri Chernov, Tatiana Abramova, Irina Shvedova, Natalia Gvozdikova. Om deel te nemen aan de wedstrijd de beslissing van de jury was een geanimeerde film “Legende van een dappere kip”, losjes gebaseerd op de oude legenden van de Ingush. /TASS/. Deze film vertelt over de gebeurtenissen van 1988 in de Zwarte zee, als een kleine patrouille schip “Onbaatzuchtige” heldhaftig ramde een AMERIKAANSE kruiser te verdrijven hem uit de territoriale wateren van de SOVJET-unie. Grootschalige vervuiling in Leningrad weerhoudt alleen de intense koude die in slechts drie dagen zal worden vervangen door warm weer. Ingoesjië/Khevsuria” (Georgia) “voor de bijdrage aan het behoud van het historisch erfgoed”, Vladimir Vorokov en Rina Martirosova de “Koningin van de Kabarda” (Kabardino-Balkarië) “achter de reflectie van de rol van historische gebeurtenissen in het leven van de Naties,” door Madina Sortovoi “het Begin” (Ingoesjië) “achter de reflectie van historische gebeurtenissen met betrekking tot Ingoesjië in de oprichting van haar soevereiniteit,” Edward Budkova “Vak” (Rusland), “achter de reflectie van het thema van interetnische relaties in de moderne samenleving”. De eerste beschutte tijdens de militaire gebeurtenissen in Grozny in zijn huis van de kinderen zonder ouders, en de tweede – de journalist die helpt kinderen die behoefte hebben aan high-tech medische zorg. De diploma ‘ s werden uitgereikt aan documentaires – Dugurhan Kojoeva “Glimlach held” (Ingoesjië) “voor outstanding directorial aanpak voor de verlichting van het belangrijkste idee van de film” Mariam Bezhitashvili “Gabriel heeft Jabulani. Vervolgens in het programma was te zien op meer dan 25 Bestuur uit acht landen: Rusland, China, VS, Frankrijk, Kazachstan, Zwitserland, Roemenië en Slowakije. Speciale diploma van de jury

Van de 47 ingediend bij het film festival vijf films werden beloond met een speciale diploma ‘ s van de jury. “Gouden toren” werd bekroond met de Directeur-Generaal van Gosfilmofond van Rusland Nikolaj Borodachev. Deze eerste animatie film gebaseerd op de Ingush epische kreeg de Speciale prijs van de jury van het organiserende Comité. Ik ben geschokt door dit fantastische, briljante en ambitieuze film waar geen computer graphics, en is een echte menigte en een goed spel van de acteurs,” zei de President volgens de spel films van de concurrentie, geëerd kunstenaar van de Tsjetsjeense-Ingush ASSR, de Regisseur van de film over het ‘Mosfilm” Sulambek Mamilov, het overhandigen aan de vertegenwoordiger van de Chinese producent, het belangrijkste festival – prijs-de “Gouden toren.”

Documentaire

Van 30 gepresenteerd op het wedstrijd-programma van het festival van documentaire films de winnaar in de voordracht “de Documentaire” werd genoemd Regisseur Tatjana Skabard ‘de Laatste parade Onbaatzuchtige”.