Entertainment

Band Scorpions tour in Rusland met een concert in Sochi

Een twee uur durend live optreden van muzikanten werd gehouden in het ice Palace “ijsberg” in het Olympisch Park, de correspondent van TASS. Klaus meine worden aan herinnerd dat de groep al herhaaldelijk bezocht Rusland, waar haar liedjes zijn bekend en geliefd om generaties. In haar repertoire – de engelse lyrische ballads en hard rock. Het wachten in Nizhny Novgorod, Ufa en Ekaterinburg. Zondag, 29 oktober, de duitse rockers zullen uitvoeren in Krasnodar, waar ga je dan vroeg in de ochtend op het vliegtuig. De rock band hun meest bekende liedjes, hal zongen in koor. Rock-band Scorpions

© Donat Sorokin/TASS

SOCHI, op 28 oktober. Tijdens het eerste nummer, het publiek over het hoofd van de folders met de tekst “Happy Birthday, Matthias!” Dus, bewonderaars van de muzikanten feliciteerde gitarist Matthias ABSA gelukkige verjaardag. In oktober, de Schorpioenen hebben geannuleerd concerten in de verenigde staten wegens ziekte solist Klaus meine. Ondanks het feit dat de tickets voor de concerten werden verkocht sinds de zomer, de organisatoren van een tour in Rusland, er zijn zorgen over de exacte datum van het begin. Het album van multi-platina status, de verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren. Nov 11 Schorpioenen zal spelen in Kiev. De duitse rockband Scorpions het begin van de russische tournee met een concert in Sochi. Petersburg – 3 November. De groep Schorpioenen werd opgericht in 1965 in Hannover Klaus meine, Rudolf Schenker en Matthias Jabsom. /TASS/. De lijst bevat het nummer Wind of Change, geschreven onder de indruk van de concerten in Moskou en Leningrad in 1988 en 1989. Tour Schorpioenen

In Moskou, de Schorpioenen zal treden op 1 November in St. De musici meer dan vijf duizend concerten in meer dan 80 landen uitgebracht en 18 Studio-albums, verkocht meer dan 100 miljoen exemplaren. “Het was heel cool dat we op een dag gaat naar Rusland te komen. Vandaag we zijn blij om met u te zijn,” verwelkomde het publiek om de solist van de groep. Russische concerten worden onderdeel van de world tour Gekke Wereld, gewijd aan het gelijknamige album, uitgebracht in 1990. In Rusland, de Schorpioenen hebben alleen de geplande zeven concerten.