Sport

Overbodige Barça-aanvaller maakt in Engeland de Goal v/h Weekend

Tot slot liet ook Memphis Depay weer eens wat zien; een prima finish. Davidson Pereira (Sporting CP v CHAVES 5-1)
Dan krijg je flink klop bij Sporting en sta je met 5-0 achter, maar waarom dan toch niet gewoon even een fraaie goal maken in blessuretijd? Tegen Chaves scoorde hij niet één, niet twee, maar drie keer met het hoofd. Maar daar hield het niet op, want er volgde nog een tweede en zelfs derde goal die zeker niet mis waren. Bas Dost was ook weer eens op dreef. Inmiddels in dienst van Brentford in de Championship en zaterdag van grote waarde. Aan de andere kant van de oceaan rammelde Camilo Sanvezzo ‘m lekker binnen op de Mexicaanse velden en datzelfde kan gezegd worden van Ethan Kulter in de VS voor New York Red Bulls. Hij tekende voor zijn vijfde hattrick van het jaar. Wie dit weekend weer eens van zich liet horen? Florian Jozefzoon dus. Een divisie lager had Oldham Athletic een leuke teamgoal en eveneens op het derde niveau, maar dan in Duitsland: soms loont het echt om als doelman in extremis mee naar voren te komen. Davidson ging er voor, en niet onterecht zo bleek: 3.