Lifestyle

Deze cartoons vatten het leven met een hond perfect samen

Ook een harige viervoeter in huis rondlopen? Een perfecte remedie tegen de maandagblues, als je het ons vraagt. Je favoriete plekje in de zetel moeten afstaan. Cartooniste Gemma Gené weet het ook nog eens hilarisch samen te vatten in haar cartoons, die ze deelt op haar Instagramaccount. Gemma Gené is een cartooniste en baasje van Mochi, een mopshond. Dan weet je ongetwijfeld ook dat je dat ene plekje in de zetel altijd moet afstaan en dat de quality time met je partner wel eens moet wijken voor Blackie. Wie een hond thuis heeft rondlopen, kent het fenomeen. Of een natuurlijke wekker onder vorm van een likkend beestje in je gezicht. Zij vat het samenleven met zo’n viervoeter hilarisch samen in een hoop cartoons. Haren, altijd overal.