Entertainment

U2 en Ed Sheeran gelasten concerten af na rellen in Saint Louis

Ongeveer zeshonderd demonstranten liepen vanaf het gerechtsgebouw door het centrum van Saint Louis, en scandeerden “Geen rechtvaardigheid, geen vrede”. U2 tijdens een optreden van ‘The Joshua Tree Tour’ in Amsterdam. Gisteren braken rellen uit nadat een blanke politieagent was vrijgesproken van moord op een zwarte verdachte. Een vreedzaam protest na de vrijspraak op vrijdag ontaardde in botsingen tussen demonstranten en politie. Toen demonstranten ramen van gebouwen begonnen in te slaan en voorwerpen naar politieagenten gooiden, vuurde de politie met traangas en rubberen kogels. Mensen die een toegangskaartje hadden gekocht krijgen hun geld terug, meldt Billboard. © anp. De autoriteiten zeggen de veiligheid van artiesten en bezoekers niet te kunnen garanderen. Negen politieagenten raakten gewond en zeker 23 mensen werden aangehouden. Popartiesten Ed Sheeran en U2 hebben hun geplande concerten in de Amerikaanse stad Saint Louis afgelast. Sommigen droegen een spandoek met ‘Black Lives Matter’. U2 zou zaterdagavond optreden in de Dome at America’s Center, met een capaciteit van 70.000 bezoekers. Zaterdag gingen mensen opnieuw de straat op.
Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az