Lifestyle

Peperdure Calvin Klein-trui laat niets aan verbeelding over en is toch uitverkocht

Maar dat neemt niet weg dat het opvallende stukje stof enorm populair is. De trui bestaat uit een nylon middenstuk van doorzichtige stof en lange, gebreide mouwen, die wel de armen bedekken. Toch houdt dat de echte fashionista’s niet tegen, want op vele plaatsen in de trui al uitverkocht. Wie met de Multicolor Wool Cheerleader Sweater van Calvin Klein over straat loopt, moet erbij nemen dat iedereen zijn of haar tepels kan zien. Zelfs ondanks het prijskaartje dat oploopt tot een slordige 1.800 euro. De sweater is zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar.Het doorzichtige kledingstuk veroorzaakt heel wat controverse op Twitter, voornamelijk door mensen die compleet niet begrijpen dat je met zo’n stuk durft rondlopen. Tegen de grote winterkou zal hij niet beschermen, deze trui van Calvin Klein waar je los doorheen kijkt. Het prijskaartje van 1810 euro bij SSense schrikt de modebewuste shopper duidelijk niet af. Fans proberen de sweater massaal op de kop te tikken en die blijkt op veel plaatsen uitverkocht.