Lifestyle

Oeps: Kim K gebruikt foto van orchideeën om parfum met jasmijn te promoten

“Dit zijn duidelijk orchideeën” en “Je zal nog eens langs de bloemist moeten”, reageren een paar fans op de post. Voorlopig zonder posts, maar met alvast bijna 600 volgers.Dat Kardashian zich van bloem heeft vergist, is opmerkelijke fans niet ontgaan. Alleen zal ze nog even langs de bloemist moeten voor een snelcursus, want ze maakt haar fans warm voor de geur van jasmijn, door een foto van een orchidee te posten. De realityster postte drie dagen geleden een foto van een hoop orchideeën op Instagram, met het bijschrift “gardenia’ (ook wel: Kaapse jasmijn of knoopsgatbloem). Kim Kardashian voert iets in haar schild en het heeft duidelijk met bloemen, geuren en waarschijnlijk dus parfum te maken. Fans vermoeden dat Kim een nieuw parfum op de mensheid zal loslaten, mede doordat op diezelfde dag het Instagramaccount “KKWFragrance” werd aangemaakt. Om een misverstand uit de wereld te helpen: echte gardenia ziet er zo uit: