Entertainment

Nicole en Hugo even terug op het podium in Lier

Het is hét café waar Bart Peeters zijn eerste toneelstappen zette en vaak het décor was voor FC De Kampioenen, Mega Mindy, Tegen de Sterren Op, Mag ik u kussen van Bart Peeters en tal van tv-producties. Daarna was het volksbal met platenspelers Bricole & Hubo. Het volk stond voor ’t café opgepropt in de afgesloten Koning Albertstraat, pal aan de Grote Markt in de schaduw van de Belforttoren. Het meest populaire zang- en danskoppel Nicole (70) en Hugo (69) dat eind 2015 afscheid nam van de showbizz, zorgde voor dé verrassing in Lier. Nicole en Hugo zorgden gisterenavond in Lier voor een weergaloos veertigste verjaardagsfeest van café t’ Goed Voorbeeld, de oudste bruine kroeg van Lier. “Wij zijn inderdaad gestopt maar voor bepaalde mensen komen wij nog eens buiten”, lachten Nicole en Hugo. Ze brachten zowat heel hun repertoire waaronder ook ‘De Pastorale’ en droegen dit op aan Ramses Shaffi en zangeres Yasmine. Zij zongen en dansten buiten op een kleurrijk versierd podium.
Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az