Entertainment

Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az
Het is nog onbekend wat er gebeurd is, maar de autoriteiten zijn een onderzoek gestart”, zo staat in een toelichting. “We zijn op de hoogte van de dood van Carlos Muñoz Portal, een gerespecteerde locatiemanager, en condoleren zijn familieleden. Hij was op zoek naar geschikte filmlocaties in Mexico, om daar eventueel het vierde seizoen op te nemen van de populaire serie over Colombiaanse drugskartels. Uren later werd hij in zijn auto aangetroffen met verschillende schotwonden. Een locatiemanager van de Netflix-serie Narcos is deze week dood gevonden in zijn auto in Temascalapa. Netflix heeft inmiddels de dood van hun locatiemanager bevestigd. Het is nog de vraag op welke manier de filmopnames van het vierde seizoen van Narcos, dat zich focust op het Juárez-kartel in Mexico, worden doorgezet.De Mexicaanse film- en televisie-industrie is bang dat de productie mogelijk wordt opgeschort vanwege de moord op Muñoz. Op maandag reed de 37-jarige Carlos Muñoz Portal naar een potentiële filmlocatie in de gemeente Temascalapa. Op dat moment was hij al overleden. Hij was van plan om daar enkele foto’s te nemen voor Netflix, zo vertelt een vriend volgens The Guardian.