Lifestyle

Dit eetbare bruidsboeket is de droom van elke donutliefhebber

“Het leek ons leuk om een bruid te zien trouwen met zo’n boeket. De creatie is van de hand van Desert Boxes, een bakker in het Australische Sidney die in februari haar deuren opende. We legden er een topping van witte chocolade over die past bij de jurk van Paige.” We hebben de donuts ’s ochtends op de trouwdag vers gemaakt. “We hebben altijd donut-boeketten gehad,” legt Samantha Khater uit, een bakker bij Desert Boxes. Een fleurig bruidsboeket is net iets te klassiek, leek deze Australische dame te denken toen ze op 9 september in het huwelijksbootje stapte. Paige Burgess beleefde letterlijk een zeemzoet trouwfeest, door met een Instagramwaardige toren van donuts in de hand het ja-woord aan haar geliefde te geven. donuts. Je zou voor minder een poging doen om het bruidsboeket te vangen. Het bedrijf zette een tijd geleden een wedstrijd op poten via sociale media, om de creatieve boeketten gratis uit te delen aan deelnemers.Uit de 250 deelnames was Paige de gelukkige, die met het eetbare boeket over het altaar liep om met haar man te trouwen. In plaats van bloemen, koos zij voor een eetbaar boeketje dat vakkundig door een bakker werd samengesteld uit …