Sport

Palace en Benteke lijden vijfde nederlaag op rij

Benteke en co verloren eerder ook al van Huddersfield (0-3), Liverpool (1-0), Swansea (0-2) en Burnley (1-0). Southampton rukt door de zege op naar een voorlopige vijfde plaats, met acht punten. De Londenaars, met Christian Benteke 90 minuten in de spits, verloren in eigen huis met 0-1 van Southampton. Palace, dat deze week haar Nederlandse hoofdcoach Frank de Boer de deur wees en verving door oud-Engels bondscoach Roy Hodgson, kon daar niet op reageren en Southampton controleerde de partij probleemloos uit.Crystal Palace blijft door de nederlaag helemaal alleen onderaan met nul punten. Crystal Palace heeft op de vijfde speeldag van de Premier League een vijfde nederlaag geleden. De enige treffer van de partij werd al na zes minuten binnengeschoven door de Noord-Ierse kapitein van Southampton, Steven Davis.