Sport

Historische zegereeks Cleveland loopt ten einde

Die reeks overwinningen werd toen wel onderbroken door een gelijkspel, iets dat tegenwoordig niet meer mogelijk is in het Amerikaanse honkbal.Door de historische overwinningsreeks heeft Cleveland met nog 14 wedstrijden te spelen al wel de playoffs bereikt. Aan de recordreeks van 22 opeenvolgende overwinningen van de Cleveland Indians in de Major League Baseball is gisteravond een einde gemaakt door de Kansas City Royals. Alleen in 1916 slaagden de New York Giants erin om 26 wedstrijden achtereen ongeslagen te blijven. Ook de Los Angeles Dodgers, Washington Nationals hebben zich al geplaatst voor de kampioenscompetitie. Cleveland leed in eigen huis een zeldzame 3-4-nederlaag, na een 3-1-voorsprong te hebben verspeeld. De 22 opeenvolgende overwinningen waren een naoorlogs record in de Major League Baseball.