Entertainment

Gruwelijke horrorfilm strijdt voor euthanasie in Australië

“Stop the horror” is een horrorfilm, over de laatste dagen van een Australische man, die maar 5 minuten duurt. Opgelet, het is niet geschikt voor gevoelige kijkers. De film is gebaseerd op de laatste dagen van de 56-jarige Australiër Greg Sims, terwijl hij aan een hersentumor aan het bezwijken is. Toch geraken veel mensen niet tot het einde omdat het zo echt is. Onderaan de pagina is er een knop met “Stop the horror” waarmee de film onmiddellijk kan worden stopgezet.Dochter Nia vertelde de filmmakers over de verschrikkelijke doodsstrijd van haar vader terwijl hij aan zijn ziekte ten onder ging. In de zuidoostelijke deelstaat Victoria komt daar misschien verandering in, zodat mensen zoals Greg waardig kunnen sterven. In de video zie je Greg dagenlang pijn lijden terwijl zijn familie machteloos moet toekijken zonder dat ze hem kunnen helpen. De film kun je hier zien. De film is het startpunt van een campagne om euthanasie in de Australische deelstaat Victoria te legaliseren. Zo konden de makers een realistische film maken.In Australië is euthanasie nog verboden.
Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az