Lifestyle

Dit zijn 7 van de minst bezochte landen ter wereld, ben jij er al geweest?

Het land heeft geen luchthaven, dus wie met het vliegtuig wil komen, vliegt het best op Z├╝rich. United Nations World Tourism Organization lijst zeven landen die tot de minst bezochte landen ter wereld horen, ideaal voor wie massatoerisme wil vermijden. Maar laat je niet misleiden door de grootte van het land, dat bulkt van de sprookjesachtige kastelen, bergachtige landschappen en een fascinerende koningsgeschiedenis. Maar wie kan zeggen dat hij al eens in Tuvalu is geweest – gesteld dat je het al weet liggen? Liechtenstein

Ergens tussen Zwitserland en Oostenrijk, ligt het zesde kleinste landje ter wereld: Liechtenstein. Barcelona of Parijs kunnen de meeste mensen wel van hun bucketlist met reisbestemmingen schrappen.