Lifestyle

Deze vijf blockbusters kan je dit weekend op tv zien

Tegen alle verwachtingen in heeft Katniss Everdeen (Lawrence) de Hunger Games twee keer overleefd. ‘The Hunger Games: Mocking Jay, Part I’, vanavond om 20.30u op VTM. video
De zomer is stilaan voorbij en dat laat zich voelen in het televisieaanbod. Dit weekend schotelen de Vlaamse zenders ons enkele interessante blockbusters voor. The Hunger Games: Mocking Jay, Part I

Dankzij de Hunger Games-trilogie mag Jennifer Lawrence zich tegenwoordig koningin van Hollywood noemen. Haar geliefde Peeta Mellark (Josh Hutcherson) is gevangen genomen door Het Capitool dat uit is op wraak en president Snow maakt duidelijk dat niemand veilig is. Wij hebben er vijf geselecteerd voor jou. Onder anderen Emma Roberts, Shailene Woodley, Hailee Steinfeld en Chloe Grace Moretz solliciteerden voor de rol van Katniss Everdeen, maar wij kunnen ons niemand anders dan Lawrence voorstellen in die rol. Maar ondanks dat ze de bloederige arena levend heeft verlaten, is ze nog steeds niet veilig.