Lifestyle

De Style Secrets van blogster Elien: “Ik shop het liefst online”

Na onze ochtendwandeling spendeer ik nog zo’n 15 minuten in mijn kleerkast: meestal weet ik al wel wat ik wil aandoen die dag. Hoeveel tijd heb je nodig om  je ’s morgens klaar te maken: outfit kiezen, make-up?Ik ben team anti-snooze en spring ’s ochtends meteen uit bed en in de douche. Elke week deelt een stijlvolle vrouw haar geheimen voor een perfecte outfit met ons. Deze week Elien Migalski, het creatieve – en vooral bijzonder fashionable – brein achter de succesvolle blog én Instagramaccount Dogs and Dresses. Mijn make-up routine is al jaar en dag hetzelfde (dagcreme, oogcreme, concealer, mascara, wenkbrauwpotlood en een beetje highlighter) dus dat dansje heb ik ondertussen onder de knie en kan ik héél snel. Van daaruit spurt ik mijn dressing in en trek ik iets makkelijk aan want Lewis (Eliens hond, red) staat tegen dan al beneden aan de trap te kwispelen.