Economie

De russische regering goedgekeurd in de strategie voor de ontwikkeling van de oranje-industrie tot 2025

/TASS/. Zoals vermeld in het document gepubliceerd op zaterdag op de website van de Kast, het plan voor de modernisering van de sector zal worden uitgevoerd in twee fasen. In de eerste fase, die gepland staat voor 2017-2018, het is de bedoeling de taak van het handhaven van de kracht van de industrie en het verminderen van de negatieve impact van de negatieve externe economische omgeving, de implementatie van de beoogde starten van instrumenten en ondersteuning door de overheid maatregelen. © Elena Nagornykh/TASS

MOSKOU, 16 September. Zie ook

Het Kabinet een verbod op de import van oranje in de oblast Kaliningrad in de vrije douane-zone regime

Voeg waarde toe: de reden waarom de russische amber heeft zijn eigen merk

Sun stone blue earth: wie ziet de geheimen van de Kaliningrad amber

“De strategie voorziet in een gefaseerde verhoging van dergelijke doel-indicatoren, zoals de winning van ruwe amber, producten van oranje verwerking van de werkgelegenheid in de verwerking van amber, het nummer van het functioneren van de toeristische en culturele objecten in verband met de oranje”, – vermeld in het certificaat van het document. Minister-president van Rusland, Dmitri Medvedev tekende een besluit tot goedkeuring van de strategie van de ontwikkeling van de oranje-industrie tot 2025. verwachte niveau van de prestatie van de landen – leiders op de indicatoren van het eindproduct en de gecreëerde toegevoegde waarde in de verwerking van ruwe barnsteen. In de tweede fase (2019-2025). Het is de verwachting dat de uitvoering van de strategieën zal toenemen verwerking van ruwe barnsteen in Rusland zal de verhoging van het exportpotentieel van de ondernemingen van de industrie, zal het creëren van de voorwaarden voor de technologische modernisering van de industrie.