Sport

Bemelmans en De Greef in dubbelspel in Davis Cup

Australiƫ rekent op Jordan Thompson en Jordan Peers, nummer twee van de wereld in het dubbelspel. Bemelmans werd in het verleden vaak gekoppeld aan Joris De Loore, die nu moest afhaken met een knieblessure.Zondag zal beslist worden welk land de finale van de Davis Cup haalt. Dan treft Goffin Kyrgios en speelt Darcis tegen Millman. Zoals verwacht zijn dat Ruben Bemelmans en Arthur De Greef. Johan Van Herck heeft zijn duo bekendgemaakt dat deze namiddag (15 uur) het dubbelspel zal betwisten in de halve finale van de Davis Cup in Paleis 12 van Brussels Expo. Na de twee enkelspelen van vrijdag is de stand tussen Belgiƫ en Australiƫ 1-1. David Goffin (ATP 12) klopte John Millman (ATP 185) in vier sets (6-7 (4/7), 6-4, 6-3, 7-5), waarna Nick Kyrgios (ATP 20) de maat nam van Steve Darcis (ATP 77) in vijf sets (6-3, 3-6, 6-7 (5/7), 6-1, 6-2).Vrijdagavond liet Van Herck nog niet in zijn kaarten kijken wat betreft de samenstelling van zijn dubbelduo.