Sport

Antwerp verspeelt maximum buitenshuis: De Sutter vindt het gaatje

Al voor het kwartier zat Antwerp op rozen. Die dwong Verhulst van dichtbij tot een supersave, maar in de rebound was de Lokeren-doelman kansloos op het inzenden van, opnieuw, Owusu. 0-1, en Antwerp kon teren op haar ijzersterke defensief blok. Tot invaller Tom De Sutter het gaatje vond. Gemeten. Antwerp liet de bal maar wat graag aan Lokeren. O zo cruciaal tijdens een voetbalwedstrijd. De promovendus incasseerde dit seizoen namelijk amper vijf goals in vijf matchen, als we die ene uitschuiver tegen Genk (3-5) niet meetellen. Hij moet go├ęd, liefst perfect zijn. Eindstand: 1-1, eerste puntenverlies buitenshuis van Antwerp. Via Hairemans en Owusu kwam de bal bij Haroun. Miric scoorde, nadat Owusu dat eerder al deed. Die ontbrak. Zonder kan je immers niet scoren. Geen probleem. Eenvoudig of geniaal. Gevaar zou er nauwelijks komen. Eerste kans, meteen doelpunt. Zestig procent balbezit en meer voor de Waalsanders? Vraag maar aan Lokeren. Openingen genoeg tegen Antwerp, maar de juiste pass erin? Die laatste pass -of een gebrek aan-, weet u wel. De laatste pass.