Gezondheid

Studenten van Ivanteevka voorleggen en de Governor ‘ s award voor moed

MOSKOU, 14 September. Zie ook

School controverse: de Directeur, de Ombudsman en de rechter geprobeerd om de oorzaken van PE in Ivanteevka

“Ik deed een beroep op onze Gouverneur Andrey Joerjevitsj Vorobiev met een verzoek om de drie leerlingen van 9 “A” – klasse, en hij ondersteunde mij. De Ombudsman voor kinderen in de regio Moskou Ksenia Olga nodigde de Gouverneur van de regio Moskou, een onderscheiding voor moed drie studenten van de school №1 in de stad Ivanteyevka, waar op 5 September, de student vielen de leraar. Zij letterlijk het leven gered van deze kinderen,” zei Olga. “Voor mij, deze jongens zijn helden. En wanneer de aanvaller begon te schieten en blaas-omhoog rotjes, ze hielpen de kinderen om te ontsnappen door het raam. Het team toonde veel moed, en nog belangrijker, gereageerd op de situatie. /TASS/. Deze tieners probeert te beschermen tegen hun klasgenoten, zei de Ombudsman TASS donderdag. De drie jongens eerst gesloten, samen met zijn klasgenoten in de kamer, zei de Ombudsman. We zijn van toepassing op de leraar merkte ook op,” zei ze.