Gezondheid

Moskou autoriteiten besloten tot het houden van een vergadering van aandeelhouders, onder de auspiciën van de Communistische partij in Moskou

Moskou mayor ‘ s office overeengekomen uit te voeren op het Plein van de Revolutie op 16 September in de vergadering van de Communistische partij in de ondersteuning van de bedrogen beleggers en aandeelhouders, TASS gemeld de pers-Secretaris van het Ministerie van regionale veiligheid van de hoofdstad Elena Romanova. Zoals vermeld op de officiële website van de partij, die het evenement zal worden bijgewoond door de Voorzitter van het Centraal Comité van de Communistische partij, hoofd van de Communistische partij en fractie in de Doema Gennady Zjoeganov. /TASS/. In de protest actie van bedrogen beleggers en aandeelhouders gevorderd tot 5 duizend mensen”, -, aldus het Agentschap gesprekspartner. MOSKOU, 14 September. “Afgesproken om een vergadering te houden van de politieke partij, de Communistische partij op het Plein van de Revolutie van 11:00 tot 13:00 op 16 September.