Gezondheid

Historische Park “Rusland – mijn verhaal” opent in Omsk op 4 November

Het project wordt uitgevoerd door de regering van de Omsk regio samen met “Gazprom”, die toegewezen is aan de uitrusting van de tentoonstelling van 120 miljoen roebel. “Dit Park tot een centrum van het culturele en sociale leven, een toeristische attractie, een plaats van attractie voor de bewoners van alle leeftijden. In elke sectie, gegeven de locatie en de geschiedenis van de Omsk regio. Snel van deze parken zal worden geopend in Sint-Petersburg, Tyumen, Volgograd en Kazan. Nu werken we aan de mogelijkheid om op een excursie en jonge bewoners van de districten van de regio”, zei Trofimov. Het zal leuk zijn, maar nog belangrijker, objectief”, – de pers geciteerd Minister van cultuur van de regio Yury Trofimov. Het Park wordt gebruik gemaakt van moderne technologie – video muren, panoramisch film, 3D-reconstructie van de steden en van gevechten, holografische installaties. De regio werd gegeven aan de expositie gebouw van de Omsk Expocentre. Multimedia historische parken “Rusland is mijn land” moet worden weergegeven in 25 steden van Rusland. “Dit is een principieel standpunt van de regering en de Gouverneur van de Omsk regio. /TASS/. Eerder, de tentoonstelling gepland om te openen op de Dag van Rusland, gevierd 12 juni. De auteurs van de beste kunstenaars, ontwerpers, filmmakers, historici van het land – hebben geprobeerd om het zo maken dat het verhaal werd het interessant. Volgens hem is het bezoek aan de tentoonstelling voor studenten gratis. Omsk Park zal de vijfde eerder, het project is reeds geïmplementeerd in Moskou, Ufa, Yekaterinburg, en Stavropol. In een historisch Park met een oppervlakte van bijna 8 duizend vierkante meter gastheer van vier tentoonstellingen: “Rurik”, “de Romanovs”, “1914-1945: Van de grote omwenteling naar een grote Overwinning en de Overwinning in de grote Patriottische oorlog tot 2017”. OMSK, 14 September. Multimedia-historisch Park “Rusland – mijn verhaal” opent in Omsk, op 4 November, de Dag van nationale eenheid, meldde de persdienst van de regering van Omsk regio.