Gezondheid

De Federatie Raad stelt voor in te voeren strafrechtelijke verantwoordelijkheid voor de propaganda van drugs op het Internet

In dit verband heeft de regering van de russische Federatie aanbevolen “tot wijziging van de wetgevende handelingen van de russische Federatie betreffende de versterking van de verantwoordelijkheid voor de creatie, het beheer, de promotie en de verlening van technische bijstand online middelen, door die reclame en distributie van verdovende middelen en psychotrope stoffen”. Daarnaast is het ontwerp van aanbevelingen gewezen op de noodzaak voor “de wettelijke regeling van de behandeling van personen die lijden aan verschillende vormen van verslaving en een gevaar voor de samenleving.” Er wordt voorgesteld om de procedure voor de vervulling van de behandeling van drugsverslaafden. Al de beslissing genomen om het blokkeren van meer dan 750 van deze middelen,” zei Karelova. Senatoren stellen om vast te stellen strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de verspreiding, promotie en reclame van drugs met het gebruik van bronnen op het Internet. Er werd ook besloten om de uitwerking van voorstellen tot versterking van de maatregelen ter bestrijding van drugshandel in het onderwijs. Zoals vermeld zijn op de vergadering, de Vice-Voorzitter van de Federatie Raad Galina Karelova, de drug wordt actief gebruikt voor drug distributie moderne middelen van communicatie. Zie ook

De ambtenaren van de wetshandhaving, gebaseerd op informatie van de Federale penitentiary van de dienst, in beslag genomen 260 kg drugs dit jaar

“Synthetische” gestaag neemt de tweede plaats in op de drugsmarkt Rusland

De Procureur-Generaal office verzocht de regering om de ontwikkeling van een bestelling van rehabilitatie van drugsverslaafden

“U wilt om extra maatregelen te nemen die gericht zijn op verbetering van de wetgeving, vooral op de problemen van de vaststelling van de strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de verspreiding, promotie en reclame van drugs met het gebruik van bronnen op het Internet”, – zegt het document. Op donderdag hield de Raad een bijeenkomst over het thema “Op de uitvoering van de strategie van state antidrug beleid van de russische Federatie tot 2020”. “In de eerste helft van 2017 de interne Zaken instanties geïdentificeerd meer dan twee duizend bronnen op het Internet met de verkoop van en de reclame voor geneesmiddelen. MOSKOU, 14 September. /TASS/. Dit is aangegeven in het ontwerp-aanbeveling van de Raad betreffende de preventie van drugsgebruik in de Federatie Raad.