Gezondheid

De delegatie vertelde TASS over de mogelijkheden van het Agentschap op het forum “RIF.De Kaukasus 2017”

“Informatie producten TASS ontvangen meer dan 5 duizend zakelijke abonnees in Rusland en in het buitenland, met inbegrip van meer dan 1 duizend media 200 diplomatieke missies, meer dan 250 bedrijven in de financiële sector en de banken, meer dan 2 duizend industriële bedrijven, wetenschappelijke-en onderwijsinstellingen, bibliotheken,” – zei tijdens de presentatie, het hoofd van de sales Afdeling van de russische volgelingen Julia Kolesnik. De delegatie van TASS werd gepresenteerd op het russische Internet-forum “RIF.De Kaukasus 2017” in Kaspiysk informatie mogelijkheden van het Agentschap, vertelde over details van het werk van persbureaus en correspondenten in de regio ‘ s en over de hele wereld, de correspondent van TASS. KASPIYSK /Dagestan/, 14 September. Het persbureau TASS fungeert als informatie-partner van het forum. /TASS/. Ze zei dat vandaag TASS produceert meer dan 100 producten over politieke, economische, sociale, culturele en sportieve leven van het land en de wereld in het russisch en engels, de dagelijkse volume van de informatie die door het Agentschap, is 300 full-length krant pagina ‘ s. Op het russische Internet forum “RIF.De Kaukasus 2017” vindt plaats in Kaspiysk op augustus 13-14.