Buitenland

Zakharova: de AMERIKAANSE “bespredelnichat” in Algemene Consulaat van Rusland in San Francisco

Het russische Ministerie van buitenlandse zaken publiceerde een relevante video. Moskou aanzien van de inbeslagneming van de russische departmenet in de VS als een openlijk vijandige daad en dringt er bij de AMERIKAANSE regering om onmiddellijk terug te keren naar de diplomatieke faciliteiten. Het russische Ministerie van buitenlandse zaken gaf een verklaring uit, waarin wordt opgemerkt dat deze faciliteiten zijn in de russische bezittingen en zijn diplomatieke immuniteit. MOSKOU, 6 September. Zie ook

Vijandige overname: hoe is de situatie met de russische departmentu in de VS

31 augustus, de AMERIKAANSE regering eiste van Moskou dicht bij de 2e September, het Consulaat-Generaal in San Francisco, evenals de handel in vertegenwoordiging in Washington, en het filiaal in new York. – Vind de beste beschrijving van wat er op de Amerikaanse “Meneer jansen” op het Consulaat-Generaal van Rusland in San Francisco.”

Op de pagina Facebook de russische depodesta heeft ook een record “vertegenwoordigers van de macht van de structuren, de Verenigde Staten voerde een onbekende werken op het grondgebied van de Algemene Consulaat van de russische Federatie, vervormen dure vloeren, hosted zonder toestemming.” “En nog belangrijker, wie zijn deze mensen, die zich gedragen als raiders, niemand die het weet,” – vermeld in het bericht. /TASS/. Dit werd vermeld door de officiële vertegenwoordiger van het russische Ministerie van buitenlandse zaken Maria Zakharova. AMERIKAANSE functionarissen doet in het Algemene Consulaat van Rusland in San Francisco “chaos”. “Vergeet niet wie schreef de berichten, verontwaardigd door de diplomaten van het gebruik van het woord “wetteloosheid”, – schreef ze op zijn pagina in Facebook.