Buitenland

Rusland op de zitting van de “Valdai” riep de drie belangrijkste principes voor een succesvolle samenwerking in de regio Azië-Pacific

Dit was de vraag is heel relevant in deze hele geschiedenis” – concludeerde hij. Op de eerste dag. TASS. “Deze drie projecten, als ze werken, en ik ben er zeker van dat ze zal slagen, zal de nieuwe infrastructurele ruggengraat van Eurazië in de XXI eeuw, en het zal een geheel andere kwaliteit van goederen” – hij gelooft. De Japanse Bank is bereid om te investeren

Over het bouwen van een hoogwaardige infrastructuur en zei chief managing Director van Japan Bank for international cooperation (JBIC) Tadashi Maeda. De moderator van de sessie van de Valdai senior onderzoeker bij het Center for strategic and international studies (CSIS) Edward Luttwak ondersteund de stelling van de noodzaak van transport infrastructuur ontwikkeling te bevorderen van contacten tussen mensen. Vertegenwoordigers van Rusland heeft geformuleerd voor de aanpak van Moskou mechanismen op te zetten voor de regionale samenwerking, te wijzen op de relatie van de economische partnerschap veiligheid. We zullen in deze reeks van sancties, zal de situatie alleen maar erger”. Dus, volgens de opstanding, met China de mogelijkheid besproken om van de lancering van een high-speed transit corridor door Rusland. Verwijzend naar de Chinese initiatief “Een riem en een weg”, sprak hij zijn persoonlijke mening is dat dit initiatief goed is voor Europa als de ontvanger van de goederen en China als leverancier, maar er is niet zo veel voordelen voor de landen en regio ‘ s wiens grondgebied deze doorgeven aan het transport routes. “De oprichting van een dergelijk systeem zou een belangrijk doel van de gezamenlijke inspanningen van alle regionale spelers, inclusief de personen waarvan de namen zijn in de titel van de bijeenkomst van vandaag – zei Morgulov. “Zelfs als de ander standpunt, u vindt altijd een weg. Vice-Minister van buitenlandse Zaken van de russische Federatie Igor Morgulov, de Gouverneur van Californië Edmund Gerald bruin, en de Vice-Minister van economische ontwikkeling Stanislav Voskresensky

© Artyom Geodakyan/host foto Agentschap TASS

VLADIVOSTOK, 6 September. In het einde, het probleem was oorspronkelijk gepland om te besteden aan de samenwerking in de vorm van “vierhoek Rusland – China – Japan – verenigde staten”, ging veel verder dan het genoemde onderwerp en bewogen in de richting van het perspectief van het koreaanse Schiereiland. En het is heel jammer” – zei hij in gesprek met de correspondent. “De VS is nu roept ons om nieuwe sancties, zelfs ernstiger, maar het is een eindeloze weg, zei hij. “De sancties mechanisme is nu bijna uitgeput. Hij herinnerde eraan dat, Japan, de russische Federatie stelt voor om te overwegen de bouw van de spoorlijn en de weg het vervoer tussen de Eilanden Hokkaido en Sachalin, gezien het feit dat we uitgaande van het idee van het creëren van een overgang van Sakhalin naar het vasteland. Afzonderlijk Maeda gesproken over de staat van het russische Verre Oosten, evenals investeringsplannen JBIC. “De traditionele gebieden voor investeringen zal de brandstof voor de economische systeem, echter, wij vertrekken we diversificatie van de beleggingsportefeuille en zijn bereid om te investeren in anderen, met inbegrip van infrastructuur projecten,” zei hij, eraan Herinnerend dat JBIC en de russische directe investeringen in het Fonds (RDIF) zijn begonnen met een gezamenlijk investeringsfonds, waarin elke partij investeert 500 miljoen dollar Volgens hem, de regering van Japan “vestigt de aandacht op de noodzaak voor de financiering van een aantal projecten om het maken van kwalitatief hoogwaardige infrastructuur.”

De resultaten van de sessie werden samengevat door de Voorzitter van de Raad van bestuur van het Fonds van de ondersteuning en de ontwikkeling van de club “Valdai Andrey Bystritsky. “De voortdurende raket-en nucleaire experimenten Noord-Korea, de toenemende Amerikaanse militaire aanwezigheid, gevaarlijke manoeuvres en oorlogszuchtige retoriek van beide kanten – dit alles bracht de situatie in een gevaarlijke vooravond van een grootschalige gewapende botsingen met de onvoorstelbare en catastrofale gevolgen”, zei hij. Voor het oplossen van regionale problemen met de beveiliging door middel van dialoog en sprak de Gouverneur van Californië, Jerry brown. “Wat kan ik doen om het te stoppen? Als we praten over de blokkade, het betekent dat we moeten praten over de economische wurging van de DVK. “Het idee van non-proliferatie van nucleaire wapens in het Algemeen is mislukt. “Dit is, bijvoorbeeld, de vreedzame oplossing van conflicten, en dit gebeurt”, zei een Amerikaanse politicus en leidde de internationale deal op het nucleaire programma van Iran. Zie ook

Krachtiger dan de bom op Nagasaki, Noord-Korea hield de zesde nucleaire test

Terwijl Morgulov opgeroepen de sancties tegen noord-korea is een vicieuze cirkel die zullen verergeren de situatie. De vergadering van de internationale discussie club “Valdai”, gehouden in het kader van de derde Eastern economic forum (WEF), en wordt ingegaan op de verschillende richtingen voor de ontwikkeling van de samenwerking in de regio Azië-Pacific. /TASS/. In zijn advies gegeven om te debatteren over het onderwerp achtergehouden, ondanks het feit dat zij verplaatst naar het DVK en de afgifte van het koreaanse Schiereiland. Online

Hij sprak vertrouwen uit dat “dit kan worden gedaan op basis van de drie pijlers of, als u liever, drie Aziatische reuzen: transparant blokovoe economische samenwerking, gelijke en ondeelbaar veiligheid en ontwikkeling van het netwerk van het partnerschap tussen de verschillende multilaterale organisaties in de Azië-Pacific regio”. Er zijn bedreigingen die moeten samenwerken om te vechten,” zei hij. Als het doel is te wurgen dit land, te doen instorten, dan Rusland is niet betrokken zijn”, waarschuwde het Plaatsvervangend hoofd van het russische Ministerie van buitenlandse zaken. Drie Aziatische walvissen”

Vice-Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Igor Morgulov in zijn speech benadrukte dat Rusland toegewijd aan het bouwen in de regio Asia Pacific systeem van betrekkingen die zou de garantie van stabiliteit en welvaart voor iedereen. Volgens hem is het niveau van de communicatie tussen de verschillende landen of regio ‘ s kan eenvoudig worden bepaald op visuele gronden – hoe vele mogelijkheden van het reizen tussen hen kan worden gevonden wanneer u probeert om een ticket te kopen. Zie ook

Sakhalin autoriteiten voorgesteld te sluiten Sachalin en Hokkaido visum gratis thurmaston

Rusland nodigt uit Japan om een brug te bouwen van Hokkaido naar het zuidelijke deel van het schiereiland Sachalin

De Gouverneur van het Sakhalin regio stelt voor om de afgifte van visa aan de Russen om te bezoeken in Hokkaido

Loco-BURGEMEESTER ook gewezen op de groeiende belangstelling voor de Noordelijke route over zee. Maar in deze richting moet, natuurlijk, het is goed om te begrijpen van de intenties van elkaar wat we willen.”

Veiligheid staat garant voor de DVK

Grotendeels als gevolg van de afwezigheid van een inclusieve systeem van de veiligheid in de regio Asia Pacific was het feit dat de situatie op het koreaanse Schiereiland is die naar de rand van een gevaarlijke militaire confrontatie met onvoorstelbare gevolgen, zei Morgulov. In Vladivostok, zei hij, om het ticket te kopen was het heel moeilijk. Zie ook

WEF-2017. In plaats van de verstrenging van de sancties, de DVK moet veiligheidsgaranties geven aan het succes van de onderhandelingen over de denuclearisatie van het Schiereiland, is ervan overtuigd Morgulov. De nieuwe infrastructuur van Eurazië

Wanneer u het gesprek terug naar het onderwerp van de economische samenwerking, de Adjunct-economische ontwikkeling van de Minister Stanislav Voskresensky gezegd dat het niet alleen over handel en investeringen, en op het concept van de grote Euraziatische samenwerking, waarin het fysiek infrastructuur, in het bijzonder transport. Hij herinnerde zich ook de samenwerking van de russische Federatie en de Verenigde Staten in de ruimte. Morgulov zei dat vandaag Azië is geen security system”, gebaseerd op gelijke afweging van de belangen van allen zonder uitzondering van spelers, inclusief, gebaseerd op het principe van ondeelbare veiligheid.”

“Deze term is zeer eenvoudig, het impliceert dat je niet moet de veiligheid verbeteren ten koste van de veiligheid van anderen,” – zei de diplomaat.