Buitenland

Lavrov: het opheffen van de blokkade van Deir ez-Zor was een belangrijke stap in de strijd tegen het terrorisme in Syrië

TASS/Ruptly

VLADIVOSTOK, 6 September. September 5, Syrische regeringstroepen hebben gebroken, de belegering van de stad Deir ez-Zor. “Het feit dat de blokkade wordt ontmanteld, schept de voorwaarden voor een snelle oplossing voor een belangrijk probleem – de bevrijding van Deir ez-Zor door terroristen, – zei het hoofd van het Ministerie van buitenlandse zaken. Zie ook

FSI russisch voor twee weken, gedood in Syrië 1.2 duizend militanten

Syrische troepen won de IG voor de strijd om de stad Deir ez-Zor

Ministerie van defensie: de vitale infrastructuur van Deir ez-Zor bijna volledig verwoest

“Inderdaad, was een belangrijke mijlpaal in de strijd tegen het terrorisme op Syrisch grondgebied toen het werd ontmanteld en de blokkade van Deir ez-Zor, waar het Syrische leger eenheden, burgers zijn omgeven door ISIS enkele jaren”, zei hij. Doorbraak van de belegering van de stad Deir ez-Zor is een belangrijke stap in de strijd tegen het terrorisme in Syrië. Ondersteuning voor de aanval had VKS RF, waardoor de raket en een bombardement van de zwarte zee-vloot fregat “Admiraal van Essen” van de Middellandse zee. En nu dit probleem is opgelost door het Syrische leger met de steun van onze videoconferencing”. Dit werd vermeld op woensdag door Minister van buitenlandse Zaken van Rusland, Sergej Lavrov. /TASS/.