Buitenland

Het Ministerie van buitenlandse zaken heeft een video gepost van de acties van de veiligheid van de vs-functionarissen op het Algemene Consulaat van de russische Federatie

In de reacties op de video opgemerkt dat “het kwam bederven de dure grond, hosted zonder toestemming.” “En nog belangrijker, wie zijn deze mensen, die zich gedragen als raiders, niemand weet”, luidt het bijschrift. De officiële vertegenwoordiger van het Ministerie Maria Zakharova noemde het incident “een schande”. Het russische Ministerie van buitenlandse zaken zei dat betreft het vastleggen van de russische departmenet in de VS als een openlijk vijandige daad. Het Ministerie van buitenlandse Zaken heeft een video gepost van hoe vertegenwoordigers van ONS recht handhaving agentschappen voeren onbekende werken op het grondgebied van het Consulaat-Generaal van Rusland in San Francisco. Het gebouw van het Consulaat-Generaal van Rusland in San Francisco

© Foto AP/Eric Risberg

TASS, 6 September. Augustus 31, Washington eiste dicht bij het Consulaat Generaal in San Francisco handel vertegenwoordiging in Washington, en het filiaal in new York. De video gepubliceerd in de rekening van het Ministerie van buitenlandse Zaken in Facebook. Zie ook

Lavrov: Rusland gaat naar de rechter in verband met de selectie van de departmenti in de VS

In het state Department ontkennen hacken diobjects van de russische Federatie

Het state Department is het vertrouwen in de rechtmatigheid van hun acties tegen Rusland