Buitenland

Zand: het Ministerie van buitenlandse zaken zal kiezen voor de beste optie van de rechtbank, waar een claim wordt ingediend departmenti

Zie ook

Vijandige overname: hoe is de situatie met de russische departmentu in de VS

De vertegenwoordiger van het Kremlin niet praten over een bepaalde objecten zal van invloed zijn op deze vordering, erop wijzend dat het werkt advocaten. De effectieve werking van de veelgeprezen Amerikaanse rechtssysteem.” Het Ministerie zal zoeken naar de beste optie die je beschermen onze legitieme belangen in een juridisch vlak”. “Wat nu precies het hof [worden vervolgd] is naar het oplossen van het Ministerie van buitenlandse Zaken online [Poetin] de opdracht aan de Minister van buitenlandse Zaken Lavrov verklaarde aan de journalisten van de pers-Secretaris van de russische leider Dmitry Peskov. Daarom, om te beginnen met het losmaken van het Ministerie van buitenlandse zaken naar de rechtbank gaan. Eerder had de President van Rusland Vladimir Poetin vertelde verslaggevers: “de Amerikaanse kant heeft beroofd van de russische staat van het recht tot gebruik van onze woning is een duidelijke schending van het eigendomsrecht van de russische zijde. VLADIVOSTOK, 5 September. Het russische Ministerie van buitenlandse zaken een klacht ingediend over departmenti Rusland op dit hof, waar zijn overweging zal toelaten om op meer doeltreffende bescherming van de belangen van Moskou. /TASS/.