Sport

TT: Transfer Decarli naar Club afgerond – Musona moet 7 miljoen kosten

Ik wil me zo snel mogelijk in het team integreren. “Ik ken de Belgische competitie vrij goed, bij ons staat die heel goed aangeschreven. Hier mist u niks van het laatste transfernieuws! Filipovic werd dit jaar voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Kroatië. Of dat gebeurt, hangt natuurlijk af van de coach. Ik ben wedstrijdfit en kan onmiddellijk worden ingezet. “Natuurlijk is dit een belangrijke stap in mijn carrière”, stelt Jacov Filipovic. Wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers nog heen? Transfer Talk
Het voetbalseizoen 2017-2018 is opnieuw begonnen, maar dat betekent niet dat de transferperiode erop zit. Ik versta wel Engels, maar wil die taal ook zo snel mogelijk vlotter kunnen praten. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Sporting Lokeren werft Kroatische centrale verdediger aan

Sporting Lokeren heeft zich vandaag versterkt met de 24-jarige centrale verdediger Jacov Filipovic, die overkomt van NK Inter Zapresic uit Kroatië. Ik vind dat belangrijk, ook naar de fans toe.”