Gezondheid

Onf opent hoofdkantoor van juridische bijstand aan de slachtoffers van de brand in Rostov-on-don

/TASS/. Zeker, gebaseerd op de positieve ervaringen van de samenwerking met de jonge balie, een vertraagde subsidie zal niet ontstaan,” – zei Guetta. Kroniek van de gebeurtenissen

“Een dergelijk evenement vereist een maximale benutting van alle mogelijke middelen voor echt mensen helpen. Hij constateerde dat de vertragingen in de betalingen van de subsidies zijn vaak een obstakel voor mensen om terug te keren naar het normale leven. In blusmiddelen die betrokken zijn meer dan 2 duizend mensen. Dit is vermeld in de persdienst van het verkeer ontvangen door TASS maandag. Zie ook

De brand in Rostov-on-don. Er waren geen slachtoffers. Medische zorg namen van 27 slachtoffers, vijf van hen werden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens recente rapporten, in het centrum van Rostov-on-don branden ongeveer 30 huizen op een totale oppervlakte van ongeveer 10 duizend vierkante kilometer. MOSKOU, 21 augustus. m. Morgen beginnen we aan de receptie van de burgers op deze problemen en zal blijven om iedereen te helpen die getroffen zijn door dit vuur”, een citaat van de pers-service van de woorden van de coördinator van het onf project “Voor eerlijke aankoop” Anton Guetta. “De opening van de juridische medewerkers is onze constructieve reactie. Activisten van de russische volksfront (onf) opent hoofdkantoor te verlenen juridische hulp aan slachtoffers van de brand in Rostov-on-don. U wilt herstellen van de documenten, de operationele papieren nodig voor subsidies en vergoedingen. het was Gemeld dat de brandweerlieden hebben gelokaliseerde de brand in het hele gebied.