Gezondheid

In Duitsland, de vluchtelingen uit Syrië gegeven aan pasgeboren meisje de naam Angela Merkel

Zie ook

Tegen de achtergrond van de verschillen in de G7 Merkel dringend verzocht Europa te vertrouwen op hun eigen kracht

Media: Merkel voelt zich niet beperkt door de deal aan vluchtelingen in de kritiek van Turkije

Merkel dringend verzocht vluchtelingen om zich te vestigen in dorpen

Vluchtelingen kwamen naar Duitsland uit Syrië in 2015, volgens de zogenaamde balkanroute. Buitenlanders gehaast dan in Europa ook na de beslissing van het hoofd van de duitse regering om het openen van de grenzen voor de burgers van de Arabische landen. Het meisje was geboren 16 Aug in münster (deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen), haar volledige naam is Angela Merkel Mohammed, zei maandag het persagentschap DPA. /TASS/. Na verloop van tijd, de crisis is gegaan op een recessie. Francis in münster, de familie van de Syriërs, belt zijn dochter met de naam van de Kanselier, hun dankbaarheid geuit aan het hoofd van het Kabinet van Duitsland. BERLIJN, 21 augustus. Als de vertegenwoordiger van het ziekenhuis van St. In 2015, haar naam werd gegeven aan een meisje geboren in de familie van immigranten uit Ghana. Dit is niet het eerste geval wanneer de vluchtelingen op deze manier hun dankbaarheid te Uiten aan de Bondskanselier. Een paar van Syrië, die woont in het Westen van Duitsland als vluchteling, hebben wel hun pasgeboren dochter in de eer van de duitse Bondskanselier. In Duitsland op het hoogtepunt van de crisis reden tot 10 duizend mensen een dag, wat resulteerde in een tijdelijke daling van de politieke ratings van Merkel en de groei van de ontevredenheid van de burgers door de acties van haar regering. “Angel is de naam, en Merkel ’s tweede naam”, – citeert de woorden van de DPA.