Gezondheid

In de bergachtige gebieden van Sochi nationaal Park behouden buxus

Bos van buxus zijn betrokken bij de regulatie van de waterbalans, wortel-systemen versterken van de bodem, wat vooral belangrijk is in bergachtige gebieden waar de erosie is actief vruchtbare grond. MOSKOU, 21 augustus. De administratie van speciaal beschermde natuurlijke gebieden (SPNT) is van plan om te herstellen van de verloren bosjes. Colchis buxus groeit alleen in de Kaukasus. “In de hooglanden van buxus te behouden. /TASS/. De bomen last van vlinders, motten, ongedierte, binnen het grondgebied van beschermde gebieden tijdens de voorbereiding voor de Olympische spelen in Sochi in 2012. Gudkov zei dat het Ministerie had eerder vroeg de Aanklager op het feit van de massale dood van de bomen. De buxus, vernietigd door de vlinder-van de vlinder in de Sochi national Park, bewaard in de hooglanden. Op het grondgebied van Sochi national Park, het proces [van de distributie van de pest] zou niet verder gaan, het Park authority heeft een grote aanplant van buxus, die zal worden geplant in het Park in de toekomst,” aldus het Agentschap gesprekspartner. De Afdeling is van oordeel dat de aard van de schade is veroorzaakt met opzet of per ongeluk, die verantwoordelijk moet worden geïnstalleerd. Eerdere media gemeld dat in het kader van the Sochi nationale Park volledig verwoest tree groves, die bestond de laatste 1,8 miljoen jaar. Op maandag zei TASS druk-Secretaris van het Ministerie van natuurlijke hulpbronnen Nikolaj Gudkov.