Gezondheid

Diplomaten van de acht landen legden kransen bij het monument voor de Sovjet-unie en mongoolse soldaten in China

In aanvulling op de russische en Chinese diplomaten de ceremonie werd bijgewoond door de ambassadeurs buitengewoon en Gevolmachtigd van Mongolië, Azerbeidzjan en Turkmenistan, verwanten van de dode soldaten, vertegenwoordigers van de Shanghai cooperation organization, ambassade van wit-rusland, Kazachstan, Armenië, evenals lokale autoriteiten. De ceremonie deelnemers legden kransen bij het monument en hulde aan de gesneuvelde met een minuut stilte. In augustus-September 1945 de Sovjet-Unie nam deel aan de bevrijding van noordoost-China tegen de Japanse indringers. Hij zei dat als gevolg van het werken met de archivalia van de Ambassade en de representative office van het Ministerie van defensie van Rusland op de organisatie en uitvoering van militaire-memorial werk in China werden de nieuwe namen van de gevallenen onder Jonbeel soldaten. Het gedenkteken bestaat uit een obelisk met een hoogte van 28,8 m, memorial steles en massa graven van de gesneuvelde helden. SPECIALE

Een onnodige oorlog
De tweede wereldoorlog in feiten en cijfers

“Vandaag hebben we een eerbetoon aan de in het geheugen nog in het land van China de Sovjet-unie en mongoolse soldaten. Voor drie weken de Sovjet-troepen versloeg de miljoen-sterke groepering van het Kwantung leger en bevrijd het grondgebied van de Japanse bezetters. momenteel op de memorial plaat memorial namen zijn vereeuwigd 69 56 Sovjet-en mongoolse soldaten. Tijdens de burgeroorlog in China, werd verwoest door de Kuomintang soldaten. Diplomaten van de acht landen gelegd op maandag een krans bij het monument voor de gevallen Sovjet en mongoolse troepen in de Provincie, Jinbei (Hebei, Noord-China). Het eerste monument voor de gevallen Sovjet-unie en mongoolse soldaten hier werd ingesteld door lokale bewoners na het einde van de gevechten in augustus 1945. TASS Romeinse Balandin/. De geschiedenis van het monument

Memorial Jinbei gewijd aan de nagedachtenis van de soldaten van de SOVJET-unie en Mongolië, werden gedood in gevechten met Japanse troepen tijdens de grote Patriottische oorlog. JINBEI (China), 21 Aug. Met hun leven gaven ze onze mensen de vrijheid en onafhankelijkheid,” – zei tijdens de ceremonie, Minister Begeleider van de russische Ambassade in China Dmitry lukyantsev. De totale oppervlakte is ongeveer 400 meter. /Offset. Het evenement is gewijd aan de 72ste verjaardag van de bevrijding van deze wijk, en Zhangjiakou stad van de Japanse agressors tijdens de Tweede wereldoorlog. In 1948, het monument werd gerestaureerd, en in 1957, de lokale overheid heeft een nieuw gedenkteken complex. Totaal bestrijding van de verliezen van het rode Leger gedurende deze periode heeft meer dan 12 duizend mensen. Als de diplomaat vermeld, zijn nu vereeuwigd op het monument zijn de namen van 69 56 van de Sovjet-en mongoolse soldaten, en dit jaar met de hulp van de Chinese zijde was een grootschalige restauratie van het complex.