Gezondheid

De steun van het Fonds voor sociale projecten onder leiding van Eugene Shokhin

Ik ben er zeker van dat professionele ervaring lid van Sohini, een breed scala van zakelijke contacten en partners, waaronder in de non-profit sector, het uitvoeren van deze taken zo efficiënt mogelijk,” zei Cumshewa. Shokhin vertelde TASS dat hij van mening is belangrijk voor het maken van de zeer goed begrip van wat sociaal ondernemerschap is, die kan nemen en wat voor soort bedrijf kan aanspraak maken op de voordelen die daaraan verbonden zijn. Eerder Shokhin heeft gediend als Voorzitter van de Business school van de russische Unie van Industriëlen en ondernemers. De Directeur van het Fonds van de ondersteuning van sociale projecten Eugene Shokhin

© Persdienst van de ASI

TASS, 21 augustus. De Raad van Bestuur van het Agentschap voor strategische initiatieven (ASI) heeft goedgekeurd, Eugene Shokhin als Directeur van het Fonds van de ondersteuning van sociale projecten, zei op maandag, TASS, het hoofd van de ASI Svetlana Cumshewa. Eerder, de russische President Vladimir Poetin heeft ingestemd met de oprichting van een Fonds voor de financiering van een terugbetaalbaar basis voor projecten op het gebied van sociaal ondernemerschap. De belangrijkste doelstelling is niet alleen de oprichting van het systeem van financiële en educatieve steun aan bestaande projecten en startups, maar ook het creëren van de noodzakelijke voorwaarden voor de ontwikkeling van sociaal ondernemerschap in ons land. “Het Fonds zal helpen iedereen die al heeft bewezen succesvol te zijn in deze omgeving of net over na te denken, zodat deze werkzaamheden betrokken zijn een verscheidenheid van de bevolking van jeugd naar mensen die met pensioen,” zei Shokhin TASS maandag. “Eugene Shokhin werd benoemd tot Directeur van het Fonds voor de ondersteuning van sociale projecten. Het forum “Karelië: de punten van de groei” in Petrozavodsk op 26 juli Cumshewa zei Poetin over de bereidheid Fonds en het belang van een aantal grote bedrijven om deel te nemen aan de werkzaamheden van dit Bureau. Het project ondersteunt de wens geuit Viktor Vekselberg (Voorzitter, SKOLKOVO Foundation), Sergey Solonin (financiële Qiwi groep), Sergey Gorkov (Voorzitter van Vnesheconombank), alsmede vertegenwoordigers van het Ministerie van economische ontwikkeling, Ministerie van arbeid en het Ministerie van gezondheid. Daarnaast is het Fonds biedt het brengen van ondernemers om financiële stabiliteit en verder hun steun gedurende het jaar. Volgens haar hebben we het over kleine projecten in de sociale sfeer, die gemiddeld moet investeren 2,5 miljoen euro en de uitgifte van een lening voor een periode van één tot drie jaar.