Sport

TT: Dembélé niet meer welkom op training Borussia Dortmund

“Onze focus ligt nu op de voorbereiding op de competitiestart, volgende week in Wolfsburg”, lichtte Zorc op de website van de club kort toe. Dat is het resultaat van een gesprek tussen algemeen directeur Hans-Joachim Watzke, technisch directeur Michael Zorc en trainer Peter Bosz. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Dembélé werd geschorst door zijn werkgever omdat hij donderdag had geweigerd te trainen. TransferTalk
Het voetbalseizoen 2017-2018 is opnieuw begonnen, maar dat betekent niet dat de transferperiode erop zit. Wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? “Ousmane Dembélé heeft uiteraard de mogelijkheid individueel te trainen.” Meer wil de club momenteel niet kwijt.De 20-jarige Dembélé heeft nog een contract tot de zomer van 2021, maar wil naar Spanje. Hier mist u niks van het laatste transfernieuws! Borussia en Barcelona spraken al over een transfer, maar een bod van 90 miljoen euro zou door de Duitsers zijn afgewezen. Dembélé mag enkel nog individueel trainen

Ousmane Dembélé blijft voorlopig niet welkom op de training van Borussia Dortmund. De aanvaller lijkt daarmee een transfer naar FC Barcelona te willen afdwingen.Dembélé ontbrak gisteren bij het bekerduel met FC Rielasingen-Arlen dat met 4-0 werd gewonnen.