Lifestyle

SOS trouwseizoen: deze knappe kapsels kan iedereen aan

Deze drie kapsels zien er indrukwekkend uit, maar krijg jij ook voor elkaar. Dat betekent: lekker uitrusten én tijd om je haar eens te doen. Want nu we midden in het trouwseizoen zitten, kan een nieuwe look nooit kwaad. Zet het uiteinde aan de achterkant vast met de postichenaalden en verberg de haarpunten onder de strik, om het elastiek.ToptipVoor een strak effect moet de eerste lus niet te groot zijn, anders wordt de strik slap en gaan de zijkanten hangen. Geschikt voor lang, steil haar.Dit heb je nodigEen borstel, een elastiek en schuifspeldjes.Zo doe je het1. Verdeel het haar boven het elastiek in twee duidelijke delen.3.Maak het uiteinde van de staart heel glad en sla het om de scheiding van de twee lussen heen.4. Kam het haar naar boven en leg er een hoge, dubbele staart in, met de uiteinden naar voren.2. Heerlijk, weekend! De grote strik

© Manteau.