Entertainment

‘Skwon Meiske’ is Radio 2 Zomerhit

Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az
Zo snel mogelijk richting mijn stamcafé in Deerlijk, want daar zullen ze hevig zitten te wachten”, lachte Niels. “Ik was echt heel rustig opgestaan. Die heeft ook voor een boost gezorgd”, zei een stralende Niels. video
Het is ‘m gelukt! De bijna 29-jarige West-Vlaming heeft al een fantastisch jaar achter de rug. “Ik zou trouwens echt heel teleurgesteld geweest zijn als ik niet gewonnen had”, lacht hij. Zijn ‘Skwon Meiske’ met Miguel Wiels werd uitgeroepen tot Radio 2 Zomerhit op de zeedijk in Blankberge. Zelf ga ik ook met een zalig gevoel opstaan. Daar zullen ze wel blij zijn dat ze Zomerhit op het podium hebben staan. En vooral ook omdat dit nummer in het West-Vlaams is. Maar het West-Vlaams ligt mij nog heel na aan het hart”, vertelde hij. Jij verdient dat echt!’. “Maar hij heeft al genoeg platen en overwinningen tegen zijn muur hangen, dus ik denk dat ik deze wel krijg”, lachte Niels. “De Zomerhit winnen, is echt dé kers op de taart voor mij. Beseffen dat ik die Zomerhit gewonnen heb: fantastisch!” Waar Niels zijn Zomerhit zal bewaren? Die Zomerhit in handen hebben, voelde zò fantastisch aan voor hem. “Ik hoop dat deze award mij nog meer mooie kansen gaat brengen en dat ik vooral mag blijven doen wat ik doe. “In de living, op de kast naast mijn MIA”, zei hij gisteren. “Ik ga zeker vieren, een paar pintjes drinken. “Ik ben de gelukkigste man ter wereld nu!” De overwinning werd gevierd met pintjes in zijn stamcafé. Net zoals nadat ik een MIA won dit jaar. Wiels ging rechtstreeks na de overwinning met een motor naar Aalst voor nòg een optreden, waardoor de Zomerhit al veilig in Niels’ handen bleef. Niels’ geluk kon na de prijsuitreiking niet op. Slechts een paar, want maandag moet hij al twee keer optreden. Maar zeker niet te veel, want ik moet maandag al twee optredens geven. De mensen horen dat misschien niet aan mij dat ik van West-Vlaanderen ben, gelukkig ook na vijftien jaar dictie (lacht). Dat had ook kunnen gebeuren hé.” Gelukkig was die stress nergens voor nodig en kon het feest losbarsten.”Wat ik nu ga doen? Nadat hij een MIA in handen gekregen had, werd hij gevraagd voor Werchter Boutique én kreeg hij nadien nog platina voor zijn nieuwe album ‘Speeltijd’, met meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Dé grote favoriet, Niels Destadsbader heeft de Zomerhit 2017 beet. Maar ik kreeg de hele dag door duizend berichten van mensen die zeiden ‘jij gaat die Zomerhit winnen! Al is er wel een klein probleempje, want Niels heeft ‘Skown Meiske’ samen met Miguel Wiels gemaakt. Ik ben zò gelukkig. En dat maakte mij zò zenuwachtig, want dat kan best zijn allemaal, maar wat als het niet zo was en ik niet zou winnen? © photo news.