Sport

Laurent Ciman wint met Montreal, Lamah en Dallas spelen gelijk

De eerste zes uit elke Conference plaatsen zich voor de play-offs. Ciman speelde centraal achterin de hele wedstrijd in het Talen Energy Stadium in Chester (Pennsylvania), waar ruim 15.000 toeschouwers opdaagden. De Zwitserse international Blerim Dzemaili (69. Jonathan Lewis (54.) en David Villa (73.) troffen raak voor de bezoekers.In het klassement staat Montreal met 30 punten uit 22 matchen zevende in de Eastern Conference. Er werd niet gescoord in het Toyota Stadium in Frisco (Texas), dat gevuld was met 14.500 fans.Middenvelder Lamah werd na 68 minuten naar de kant gehaald.LA Galaxy verloor, zonder Jelle Van Damme, met 0-2 van New York City FC. & 90.+5) en de Argentijn Ignacio Piatti (90.+1, pen) zorgden voor de doelpunten.Roland Lamah raakte met FC Dallas voor eigen publiek niet voorbij Colorado Rapids. In de Western Conference is Dallas met 35 punten uit 22 matchen vierde, Galaxy volgt als negende met 23 punten uit 23 duels. Laurent Ciman heeft gisteren met Montreal Impact in de Amerikaanse Major League Soccer een 0-3 zege geboekt op het veld van Philadelphia Union.